Hur man rengör vatten insättningar i igensatt toaletter

Insättningar i vatten och skräp från sanitizing pellets täppa vatten inlopp hålen runt kanten på en toalett. Detta kan orsaka en reducerad mängd vatten, eller inget vatten alls, för att flöda från hålen som hjälper till att spola. Dessa avlagringar kan också ackumuleras i toalett avlopp, orsakar liknande problem. Lösa de problem som orsakas av en ansamling av mineralfyndigheter och annat skräp är fulländad med rätt verktyg och förfaranden.

Instruktioner

•RETRACT toalett skruven spolen helt och placera cutter slutet i avloppet längst ned i toalettstolen.

• Tryck den auger kolven hantera ner medan vrida den. Håll vrida och trycka på handtaget tills hela längden på spolen har förlängts i toaletten. Som du kör långsamt in spolen, sluta flera gånger och kasta det in och ut för att lossa skräp som kan ha fastnat på sidorna av avloppet. Spola toaletten, och upprepa proceduren med skruv som vatten avlopp.

•Straighten ett gem och infoga den i vattenintag hål under insidan av toaletten fälgen. Flytta gem i hålen att lossa mineralfyndigheter och annat skräp. Se till att du rengör alla hål under kanten. Spola toaletten och upprepa om flödet är fortfarande långsamt.