Hur man rengör plexiglas Tape lim

Plexiglas är en transparent termoplast som fungerar som ett prisvärt alternativ till glas. Extrem försiktighet måste praktiseras när montering eller säkring Plexiglas, eftersom det är mindre hållbara än själva glaset. Av denna anledning har Plexiglas sin egen tejp, klister effektiv som skapar starka band till materialet. Ta bort det men tenderar att lämna limrester, som kan rengöras ganska lätt med ett effektivt lösningsmedel eller fläckborttagningsmedel.

Instruktioner

•Inköpt ett fläckborttagningsmedel avsedda för allmänna hushållsändamål. De varumärken som bärs av hem förbättring butiker fungerar som lösningsmedel som säkert ta bort lim, klister och kladdiga rester från praktiskt taget alla underlag.

•Ventilate området och spray instruerade mängden fläckborttagningsmedel på de drabbade områdena av Plexiglas yta. Läs anvisningarna för att kontrollera hur länge lösningsmedlet behöver i blöt före borttagning.

•Torka tape limmet med en mikrofiberduk tills den börjar lossa. Tillämpas mer av fläckborttagningsmedel för att mjuka upp mer envis områden.

•Upprepa processen tills återstoden lyfts renlig från ytan. Följa upp med ett hushåll glas renare för en grundlig avlägsnande av återstående tape film eller lösningsmedel.