Hur man rengör med en Coleman Powermate 1300 Power Bricka

Coleman Powermate elektriska Tryck brickor har använts i år till rena hem exteriörer, båt och marin komponenter, remsor färg från målade ytor och ta bort graffiti, smuts och annat skräp från betongytor. Coleman Powermate 1300 erbjuder en bärbar, men ändå kraftfulla och effektiva sättet att rengöra dessa typer av ytor utan en lång set-up förfarande. Alla elektriska modeller, som 1300-serien, har utvecklats för att möjliggöra en låg-space lagringslösning som ger ett effektivt sätt att power wash utan komplexiteten av en bensindriven vattenpump, inte heller det buller som de producerar. Lära sig hur man rent med en Coleman Powermate 1300 kan ske med hjälp av några grundläggande riktlinjer.

Instruktioner

•Roll power bricka (enhet) nära objektet som ska rengöras. Anslut en trädgårdsslang till en utomhus slang haklapp, närmast den platsen. Eftersom en elektrisk förlängningskabel (om den används) inte får överstiga 50 fot, har vara säker på det område där du kommer att använda power bricka vatten och el i närheten.

• Anslut trädgårdsslangen till enheten genom att koppla den medföljande bröstvårtan slang adapter till vatteninlopp montering på enheten (vatten inlopp montering ligger på den nedre främre enhet). Det är en skruv på anslutning, så vrida den medurs tills tight.

•Fäst den medföljande snabbt ansluta slang passande att trädgårdsslangen genom att vrida på reglaget. Snapin quick connect monteras på bröstvårtan adaptern på enheten för att framgångsrikt Anslut trädgårdsslangen till enheten.

•Anslut höga tryck slangen och spraya trollstav församlingen till enheten genom att skruva slangbussning på utdataport vatten på botten framsidan av enheten. Riva upp slangen så att den har inga kinks i den, vrida slangen vid behov så att det inte är ringlar fortfarande tätt efter att ha i lager.

•Anslut nätkabeln från enheten till ett jordat 120 volt eluttag. Tryck på knappen "Återställ", ligger på nätkabelns kontakt, innan du slår maskinen på. Denna säkerhet steg måste vara tävlade varje gång enheten är ansluten till elnätet.

•Aktivera slang haklapp till full "öppet" läge att generera maximal mängd vatten tillgängligt för enheten. Håll spray staven ordentligt med båda händerna och krama avtryckaren ligger på insidan av handtaget. Slå av strömbrytaren sitter överst på enheten till "på" läge. Släpp avtryckaren. Enheten är nu korrekt inställd att använda; Det kommer att starta och stoppa varje gång avtryckaren är deprimerad och släppt.

•Justera munstycket på spray wand samtidigt trycka på avtryckaren. Vrid munstycket (ligger i slutet av spray staven) medurs för att utnyttja ett stort "fan" mönster av vatten utgång. Vrida munstycket moturs för att använda en smal "fan" mönster, som liknar en penna ström av vatten. Vrida munstycket stegvis varierar spray mönster från ca 0 grader (smala högeffektiva stream) till en 60 grader (stort fan spray med lägre effekt ström). Vrida munstycket till intervallet önskad spray. Sikta i ofarlig riktning att testa sprutbild.

•Bestäm korrekt bespruta avståndet. Beroende på din sprutbild och artikeln du tvätt, att din ideala avstånd från målet variera. Normalt är avstånd mellan 3 och 4 fötter bäst för tryck tvätt utan att skada ytan. Närmare avstånd krävs envis konkreta fläckar.

•Wash önskat område från toppen till botten på en vertikal yta. Sikta på toppen av önskat område, med staven pekade bort från ytan. Krama avtryckaren för att börja tvätta, sedan svänga munstycket bära av ytan som ska rengöras och justera din trollstav distans som önskas. Kom ihåg att gravitation spelar en roll när trycket tvätt. Arbeta uppifrån och nedåt på vertikala ytor för alla smuts och tvål rester att flöda nedåt, lämnar en ren yta ovan.

•Wash önskat horisontellt område från längst bort från dig till närmaste. Detta är så att du inte gå på rena utrymmen eller dra vattenslang och elektrisk sladd genom redan rengöras områden. slangarna har ofta smuts och skräp fastnar till dem eftersom de är våta.

•Starta bort brickan genom att släppa avtryckaren, sedan flytta på/av-knappen till läge "off". Koppla bort enheten. Stäng av vattnet vid slangen bib. Krama avtryckaren flera gånger för att utvisa vattnet fastnar i slangen. Skruva loss slangen från enheten. Förvara enheten på en ren och torr plats.

Tips & varningar

  • Det är en rutinmässig förekomst för brickan att tillfälligt pausa flera sekunder innan den avger ett helt trycksatt vattenflöde.
  • Använd endast elektriska förlängningssladdar som är avsedda för utomhusbruk. Sladden måste vara längre än 50 fot och det måste vara fått på 12 gauge eller tjockare.