Hur man rengör Laura Ashley laminat

Hur man rengör Laura Ashley laminat

Laminatgolv har ett naturligt utseende med en slitstark yta. De är mångsidig och kan användas i alla rum. De är mycket billigare än trägolv, ser mycket lika och är lätta att installera. Laura Ashley gör några av branschens mest använda laminatgolv på grund av sin estetiskt tilltalande, autentiska utseende och lång livslängd. Välj den finish som fungerar för dig - om kakel laminat eller massivt trä laminat. Oavsett vad du väljer, rengöring laminat är lätt och tar inte lång tid alls.

Instruktioner

•Sweep hela ytan av ditt laminatgolv och plocka upp skräp med en damm pan. Detta tar bort alla yta skräp som kan komma i vägen för rengöring av golvet.

•Dammpåse golvet med en damning agent och trasa eller en push damning system (se den första länken i avsnittet resurser) för att plocka upp några ytterligare gunk du missat när svepande.

•Fyll 32-ounce sprayflaska med 1/4-kopp ättika och resten varmt vatten. Spraya ett jämnt skikt på golvet i ett avsnitt i taget.

•Torr avsnittet med en torr trasa, sedan gå vidare till nästa avsnitt--sprutning, moppning och torkning--tills hela golvet har rengöras och torkas.

•Gå över rummet en gång mer med en knapptryckning WetJet system (se först länk i avsnittet resurser) om du har en. Detta är inte nödvändigt kommer att men ytterligare rengöra golvet och eliminera ättika lukten från laminat.