Hur man rengör Kohler svart toaletter

Kohler linje av svart toaletter är motståndskraftig mot fläckar, men de kräver regelbunden rengöring för att förhindra ackumulering av mineralfyndigheter i skålen också som för allmänna förvaltningen av bakteriella mikrober. Kohler linje av toaletter är gjord av vitroporslin. Sanitetsporslin, kan även om hållbara, uppleva kemiska färgning och för tidig repor på dess skyddande beläggning när du använder olämpliga rengöringsmetoder. Dessa repor och kemiska fläckar kan vara ganska märkbart på grund av den mörka kontrast färgen.

Instruktioner

•Använd en generös mängd av en flytande toalett skål rengöringsmedel direkt i vattnet i toalettstolen. Tillåter rengöring kemiska att arbeta för en halvtimme eller mer.

•Medan toalettstolen renare arbetar, sätta på ett par i gummi- eller vinylhandskar rengöring handskar. Fukta en mjuk trasa med varmt vatten och tillämpa ett plast-safe desinfektionsmedel renare på duken, kraftigt gnugga och rengöring områden av plast säte och runt kanten av toaletten. Torka av alla utvändiga ytor av din toalett med desinfektionsmedel. Skölj ur trasan flera gånger med rent vatten och torka av utsidan två gånger mer.

•Scrub inre av toalettstolen med en mjuk borste toalettstolen rengöringsborste. Doppa borsten i vattnet i toalettstolen och skrubba alla områden av skålen, att göra extra ansträngningar för att köra pensel längs undersidan av toalett skål läppen. Tryck in borsten i toalett avloppet, och vrida den flera gånger att ta bort något mineraliskt uppbyggd. Spola toaletten och låta den rent vatten hälla i toalettstolen att spola borsten från främmande beståndsdelar.

Tips & varningar

  • Kohler rekommenderar användning av endast mjuka slipande rengöringsmedel. Dessa är vanligen i flytande form. Hårda slipmedel, såsom komet pulver, är inte väl lämpad till glaskroppen Kina används vid tillverkning av Kohler toaletter. Kohler rekommenderar flera vätskebaserade städare, inklusive: Comet badrum renare, Formula 409, Lysol badrum renare och mjuk skrubba Original, bland andra.
  • Enlighet Kohler rengöring tips: Använd aldrig någon i tanken toalett städare. Dessa typer av rengöringsmedel kan skada inre VVS i tanken; Torka alltid kemiskt stänk och spill från ytan av toaletten omedelbart. använda toalett skål städare i toalettstolen endast, aldrig för utsidan av toaletten. Följ alltid alla varningar och andra anvisningar som finns på produktetiketter av de rengöringsmedel som du har valt. Blanda aldrig olika rengöringsmedel tillsammans; kemiska reaktioner kan ge dödliga ångor och kemiska bränder.