Hur man rengör Extra djupa badkar

Stora djupa badkar är underbara för blötläggning i och njuta av. Rengöring det badkaret men är en utmaning. Emellertid kan du rengöra din extra djupa badkar genom att följa några enkla steg.

Instruktioner

•Den första du behöver göra för att rengöra en extra djupa badkar är att köpa rätt verktyg så att du kan nå de mest bortersta delarna av badkaret. Effektiva produkter inkluderar rundade svamp mopp och en fönster gummiskrapa med en svamp som bifogas.

•Spray ner badkaret med din allrengöringsmedel badrummet renare, och låt den stå ca 5 minuter. Använda din lång hanteras badkar rengöring verktyg (svamp mopp), skrubba i botten och på sidorna av badkaret också. Skölja badkaret med din lång hanteras mop för att skölja sidorna av badkaret längst bort från dig.

•Om alla rester kvar på badkaret, spraya det igen med cleaner och vänta några minuter. Sedan använda den långa handtag scrub penseln för att koppla de envisa områdena i badkaret. Skölj badkaret igen.

•Om det är mögel i din injekteringsbruk runt badkaret, spraya en liten mängd mildare remover, låt det sitta i 10 minuter och skölj den ren.

•Använd Windex hushållspapper att rengöra ditt badrum hårdvara och göra det skina. Bara spraya på och torka bort. Också använda Windex och pappershanddukar eller en svamp för att rengöra området kant eller plattform i badkaret.

Tips & varningar

  • Ren badkaret så fort du använder det, eftersom det blir mycket lättare att rengöra i stället för att låta smuts och tvål avskum torr på badkaret.