Hur man rengör en 100% Polyester mocka tröstare

Microsuede är ett syntetiskt tyg som har utseendet av mocka. Det görs ofta av 100-procent polyester eller en polyester-polyuretan blandning. 100-procent polyester mocka tyget är maskin-tvättbara, men när rengöring ett täcke av detta tyg, måste du ta hänsyn till fyllningen inuti hjälparen. Vissa har dunfjädrar som kräver Kemtvätt; andra har utsmyckningar som trim eller spetsar som kräver särskild omsorg vid rengöring.

Instruktioner

•Read vård etiketten på din tröstare. Det inte bara listar skötselråd, det visar vilken filler i bädden. Eftersom syntetisk suede är känt för att underlätta vid rengöring, är det osannolikt att hjälparen kräver Kemtvätt, men det är viktigt att du kontrollerar vilken etikett som ska se till att fyllningen inte kräver denna typ av vård.

•Wash din tröstare i tvätt maskin med vattentemperaturen och cykla etiketten antyder.

•Lägg till flytande sköljmedel till maskinen i ordentlig kärlet; torken ark kan orsaka fläckar på tyget. Många vanliga tvättmaskiner har en twin eller full storlek tröstare tillräckligt. Om din tröstare är större, är ofta det nödvändigt att ta den till en tvättomat att tvätta den noga och att förebygga skador på din bricka.

•Torr hjälparen på temperaturen vård etiketten antyder. Ta bort hjälparen från torktumlaren när tiden är slut att förhindra skrynkling.

Tips & varningar

  • Kemtvätt skadar inte en 100-procent polyester mocka tröstare. Om skivbolaget vård saknas eller det inte lista typ av filler i hjälparen, ta det till en ansedd Kemtvätt.
  • Spot-ren hjälparen genom att hälla en liten--dime-storlek--mängd flytande tvättmedel på hjälparen och gnugga in fläcken med fingrarna. Låt sitta i 2 eller 3 minuter och torka sedan det väl flera gånger med en ren, fuktig trasa för att ta bort tvättmedel tvättmedel. Låt fläcken torka innan du använder.