Hur man rengör & desinficera keramiska plattor golv

Hur man rengör & desinficera keramiska plattor golv

Vissa människor väljer Plattor keramiska golv för sitt vackra utseende. Andra människor väljer dem för att minska allergener i deras hem. Oavsett anledning, utgör keramiska plattor golv en investering i ditt hem. Rengöring och desinfektion är viktigt att förlänga livet på dina keramiska golv och hålla dem ser bra ut i många år. Medan keramiska plattor golv inte städas med samma produkter och metoder för andra golvytor, är de inte så svårt att rengöra.

Instruktioner

•Sweep keramiska plattor golv dagligen. Detta förhindrar att smuts inte bara flyttade in fogarna mellan plattor, det förhindrar också smuts som är klev på från agerar som slipmedel på golvet.

•Vacuum golv minst en gång i veckan. Pålagda inställningen golv som inte använder visp baren och fokusera på att ta bort smuts i injekteringsbruk vakuum.

•Mix milt rengöringsmedel enligt tillverkarens riktning i en hink med varmt vatten. Använd en mopp med en engångs mikrofiberduk, som en Swiffer, för att rengöra golven. Du kan också rengöra det keramiska plattor golvet på händer och knän, med städning trasor. Var noga med att ersätta den Mikrofibertrasor eller städning trasor så de få smutsiga. Skölja golvet noggrant med varmt vatten.

•Disinfect keramiska plattor golv med hjälp av en desinfektion renare, som Clorox desinficering golvet och yta renare. Blanda 4 oz. av rengöringsmedel i en gallon varmt vatten. Applicera med en mopp med disponibel Mikrofibertrasor eller städning trasor. Skölj noggrant med varmt vatten.

•Torr keramik kakel golv med Kemtvätt trasor att förhindra spotting och återställa golvets glans. Ersätta städning trasor som de blir blöta.

Tips & varningar

  • Ta bort skor innan jag kom inomhus att minska smutsen på botten av skor från att få på golven. Placera mats utanför för att fånga så mycket smuts som möjligt. Ren spill så snabbt som möjligt för att undvika fläckar injekteringsbruk. För nya golv, kolla med tillverkaren. några garantier kan ogiltigförklaras av felaktig rengöring.
  • Blanda inte kemikalier, som vissa kombinationer kan skapa en giftig gas. Använd inte stålull eller någon skur; Detta kan repa kakel.