Hur man rengör betongblock

Hur man rengör betongblock

Betongblock används ofta för bostäder källare, stödmurar och många andra bostäder och kommersiella projekt. När de blir fula av smuts, mögel eller flisning färg, kan det vara nödvändigt att rensa blocken. Det är inte en svår uppgift och kräver bara några verktyg och material för att slutföra projektet.

Instruktioner

•Inköpt för rengöring blocket. Du kan hitta alla material och verktyg på din lokala järnaffär. När du väljer stålborste, inte välja en som är mindre än en tandborste, Välj en som är större än din hand.

•Mix syran med vatten. Blandningen bör vara 1 del syra till 10 delar vatten. Kontrollera att du bär gummihandskar och eye glasögon eftersom syran kommer att bränna din hud och ögon.

•Våt betongblock, doppa din sura borste i blandningen och skrubba kraftfullt blocket. Om blandningen inte skum upp när du skrubba, lägga till en annan del av syra. En gång du har skurade en 10-av-10 fot området, Låt blandningen för att ställa in i ca 15 minuter.

•Scrub eventuella problemområden med binda borste. Betongblock har ibland gamla murbruk och envisa fläckar inbäddade i porerna. Stålborste måste du ta bort alla områden som dessa. Använd en stålborste på området som har blandningen blötläggning.

•Rescrub 10-av-10 område. Innan du tvättar bort blandningen av syra och vatten, rescrub området med syra borsten kraftigt och låt en annan 5 minuter. Detta kommer att lösa upp några envisa områden. Tvätta med din trädgårdsslang och låt torka.

Tips & varningar

  • Lämna inte syran på din block längre än 15 minuter eftersom det kommer att vända blocket gul. Syrlig rök inte andas in eftersom de kommer att bränna dina lungor.