Hur man Refinish trä vatten märken

Fläckar som skapad av vatten på lackat eller målat golv eller trä arbete är fula men de kan vara refinished. Orsakar för dessa fläckar kan vara spill på möbler som inte har utplånats upp eller på golv där vatten har införts på skor och var inte rengjorda. Den vanligaste möbler fläcken är den ringen som är kvar av kondens från vatten i glas, flaska eller burk.

Instruktioner

•Ta bort gammal lack, fläcken eller tätningsmedel från området där det finns en fläck. Gnugga inte hårt. Att vara långsam och skonsam kommer att ge ett bättre resultat än rusar bara för att avsluta. Se till att du går med korn av trä. Ofta ta bort dammet med handen som du kommer att behöva sluta så fort du ser i början av den ursprungliga trä.

•DAB ytan med tackel trasan. Detta är en duk som är utformade för att plocka upp små bitar av smuts och damm. Torka av ytan med en fuktig duk och låt torka helt.

•Pour en liten mängd fläckar försiktigt på en ren trasa och tillämpa den på området slipas, och se till att gå med säden. Torka överskottsen av och låt torka. Avgöra om det är samma nyans. Kom ihåg att du vill gå lättare och Lägg till färgen. Lättare kan läggas till, men du måste slipa för att ta bort gjorda mörkare områden. Om du gör ett stort område, Använd en skum borste och hålla med korn av trä. Torka med en ren trasa för att ta bort överflödigt bets. Fortsätt med detta tills du har uppnått en match till den ursprungliga färgen.