Hur man planterar Växtstubbar Populneus

Växtstubbar populneus är det vetenskapliga namnet på kurrajong eller australiska flaskträd. Växtstubbar populneus når 35 fot lång, växer till en naturlig pyramid form. Bladen är 2 till 4 inches lång, glänsande och mörkgröna med en lila nyans. De små krämig-gula blommorna fylla området med söt doft. Detta är ett bra träd för små trädgårdar och landskap. Välj en friska exemplar som är mindre än 6 fot lång.

Instruktioner

•Ta bort ogräs och gräs från plantering området, lämnar de flesta av matjorden på plats. Välj ett område med morgon solljus och eftermiddagen nyans. Gräva i jorden upp till ett djup av 24 inches och tre gånger så stor som jordklumpen med en spade. Dela stora mark klumpar upp med en trädgård hacka.

•Spread ett 6 - till 12-tums lager av organiskt material över platsen. Använda kompost, välruttnad gödsel, flis eller strimlad bark för att ändra smutsa. Detta ger Växtstubbar populneus en källa av långvarig näringsämnen och ökar de vattenhållande egenskaperna hos jorden. Blanda det organiska materialet i lossade marken och rake plantering webbplatsen slät.

•Dig ett hål som är lika djup som jordklumpen och dubbelt så bred i mitten av webbplatsen plantering. Skrapa sidorna av hålet med kanten av spaden till grov upp jorden, vilket eliminerar packad jord. Packad jord i hål fällor rötter och vatten, att göra jorden inte att dränera bort vattnet från jordklumpen.

•Kapa behållaren av jordklumpen med en vass kniv. Repa sidorna av jordklumpen med kniven till fri mycket liten feeder rötterna. Placera jordklumpen i hålet och justera höjden genom att lägga till eller ta bort jord från plantering hålet. Jordklumpen måste placeras några inches högre än omge smutsar.

• Fyll hålet halvvägs full av jord och häll i en hink med vatten runt jordklumpen. Avsluta fylla hålet med jord när vattnet har dränkts in i smutsa. Vatten plantering området tills toppen 2 inches av marken är fuktig.

•Spread en 2-tums lager av flis eller strimlad bark över plantering område. Detta kommer att hålla fukten i marken och minska ogräs tillväxt. Marktäckning under träd skyddar rötter från gräsklippare skador genom att eliminera behovet av att klippa runt trädet.

Tips & varningar

  • Växtstubbar populneus växer mer än 36 inches per år när planteras i god jord som dränerar väl. Hålla området fuktig under sommaren för att främja tillväxt.
  • Inte plantera detta träd i områden med stillastående vatten. Våta förhållanden orsaka hämmad tillväxt, bomull rot ruttna och träd död.