Hur man planterar asiatiska päron

Hur man planterar asiatiska päron

Om du vill ha en exotiska växter i din trädgård, försök sedan växer en asiatiska päronträd. Asiatiska päron smak som en kombination av päron och äpplen. Vanligtvis grön i färgen, de saftiga och knapriga päron växer bra i en väldränerad och näringsrika jord. Träden behöver mycket vatten för att se till att de fortsätter att växa mogna gott päron. Träden börjar bära frukt under deras tredje och fjärde växtsäsonger, och du kan skörda och äta frukt när det mognar.

Instruktioner

•Välj frisk asiatiska päronträd. Kontrollera om friska blad som inte innehåller bug bites. Se till att träden inte innehåller brand mjöldagg, en vanlig sjukdom hos dessa träd som överförs av bin. Grenarna blir svarta och så småningom skada träden. För att hålla frukterna frisk, köpa två asiatiska päronträd för att tillåta dem att korsbefruktas.

•Dig ett hål större än rötterna med en trädgårdsarbete spade. Hålet måste också vara minst 6 inches djupt. Lägga till 8 till 10 inches av balsam, som organiskt material, väldränerad jord. Plantera träd 6 till 10 fot apart.

• Fyll hålet igen med jord. Skapa ett djupt intryck runt kanterna på hålet så att vatten att samla in. Tillsätt vatten i hålet att börja vårda pear tree. Det asiatiska päron trädet behöver mycket vatten, så hålla att tillsätta vatten när jorden torkar.

•Lägg till gödningsmedel till asiatiska päronträd. Gödsla päronträd regelbundet under de första två till tre åren med kväverika gödselmedel. När trädet börjar bära frukt, behöver du bara gödsla sparsamt.

•Prune träden med sax när de börjar växa större. Ta bort alla döda grenar och tunna frukten till ett kluster i taget. Detta gör att frukten att växa större.

Tips & varningar

  • Hantera päronen försiktigt när skörda dem. Placera dem i hinkar fodrad med skum att förebygga blåmärken. Förvara päronen på 32 grader F att säkerställa livslängden för en till tre månader.