Hur man organiserar rullar med band

Semestern är över och det är dags att organisera din förpackning leveranser för nästa år. Frustration sätter i så inser du menyfliksområdet köpte för denna säsong kommer att hamna hur du hittade förra årets leverans: helt krossade och så trassligt att du måste skära av halva din leverans. Det finns ett bättre sätt att förbereda och här är några förslag för att organisera din rullar av bandet.

Instruktioner

•Var kreativa och spara pengar på samma gång genom att göra dina egna arrangör. Du behöver inte spendera massor av pengar på affären köpte present förpackning centra och arrangörer. Du kan skapa din egen band arrangör som sparade, rensade yoghurt containers. Allt du behöver göra är att sätta en spole i varje behållare, skär ett hål i toppen av behållaren och tråd i menyfliksområdet genom hålet.

•Craft en multi rullhållare. Om du inte vill lagra dina band individuellt, kan du fortfarande spara pengar genom att använda gamla cracker, spannmål eller sko lådor för att hålla flera spolar. Bara in en liten trä pluggen med spolar redan på det genom toppen och botten av lådan. Skär ett hål för varje spole på sidan eller toppen och gänga band genom.

•Decorate en mängd olika lådor enligt användning. Spara dina gamla skokartonger och du kan helt enkelt rullar av bandet i dem utan att koppla dem till något alls. Använda några gamla omslagspapper, färger eller kontakt papper för att pryda rutorna. Om du organisera din jul band, använda grön och röd på rutan. För att lagra alla tillfälle band, använda olika färger och mönster.

•Buy vissa tydliga plast skokartonger. Om du föredrar, och du är inte särskilt listig, investera i ett par skor av klar plast lådor och organisera ditt band i dem. Detta är ett bra sätt att hålla dem i handen och få tillgång till vad du behöver snabbt som ni kan se vad som finns inuti lådan.

•Spara din baby våtservetter behållare. Om du har en baby, har du massor av dessa ligger runt väntar på att återvinnas. Du kan återvinna dem själv av återanvända dem. De är tillräckligt små för att ta upp mycket utrymme och etiketterna är lätt bort. Lägga några av dina band rullar i varje av dem när de blir tillgängliga.

•Installera ett billig spänningen spö. Om du är lycklig nog att ha ett hantverk rum som kan dubbla som en förpackning station, köpa en spänning stång (den typ som används för gardiner) och lägga den mellan hyllor med dina spolar hängande från staven. Alla dina band kommer att vara rätt till hands.

Tips & varningar

  • Linda en gammal hästsvans innehavaren runt rullen för att förhindra att din band nysta upp.
  • Om du inte crafty eller inte har tid att dekorera din egna lådor, kan du köpa ganska rund hatt lådor att förvara dina band.