Hur man odlar Reliance persika träd från frön

Hur man odlar Reliance persika träd från frön

Reliance persika träd är medelstora fruktträd med 12 till 15 fot av tillväxt på förfallodagen. Dessa sten fruktträd är härdiga till US Department of Agriculture växande zoner 5 till 8 och leva upp till 20 år. Som många frukter bär persikorna sig framtida träd generationer inuti deras kött, i sina gropar. Spara flera Reliance persika gropar fanforum och plantera dem i utomhus trädgård att odla din egen tillit persika träd. Plantera flera gropar för din bästa bild på tillväxt. Träden växer inte kommer att bära samma typ av frukt du ätit, men de bär söta, saftiga och ätbara persikor.

Instruktioner

•Rengör alla resterande frukt fråga från depån och starta dem i utomhus trädgård i höstas, innan första frosten. Persika gropar kräver den kalla vintern för grobarhet eller groning.

•Välj platser med snabb vattenavrinning och full till partiell solexponering för fröna. Om dessa platser är din permanent planteringar webbplatser, se till att varje plats får god luftcirkulation och erbjuder 15 till 20 fot av växande sidoutrymme. Reliance persika träd kan nå upp till 15 fot i höjd.

•Mix 1 tum av organisk kompost in i topp 5 till 6 inches av jord för att lossa den och plantera persika gropar 4 inches djupt. Täck dem löst med jord.

•Täcka varje plantering platsen med 1 tum av halm, trä chips eller andra organiska marktäckning, och vatten gropar med 2 till 3 inches av vatten. Lämnar gropar ensam för vintern och leta efter groning på våren.

•Water tilliten plantor med 2 till 3 inches av vatten varje vecka när de gro och in i deras mogna tillväxt. Ge plantorna nya kompost ändringar våren ge dem resurser för tillväxt.

Tips & varningar

  • Persika gropar ta flera år att växa till fruktbildningen storlek och ålder.
  • Om du samlar persika groparna på våren eller sommaren, lägg dem i en papperspåse och hålla dem i kylskåp tills hösten. Depån gör bäst med hösten startar.
  • Reliance persikor bära röd hud med fast gult kött. Persikorna mognar i slutet av våren och försommaren. Detta är de härdigaste persikoträd tillgängliga. Deras knoppar är härdigare mot kyla än andra sorter, och kräver inte skydd efter öppnandet.