Hur man odlar gurkor med hjälp av Hydroponics

Hur man odlar gurkor med hjälp av Hydroponics

Odla gurka hydroponically kan vara utmanande och dyrt. Dock kan det också vara ett bra alternativ för dem som kanske vill odla gurka inomhus eller illustrera fördelarna med hydroponics till en klass eller annan grupp. Denna speciella metod av växande hydroponiska gurkor uppfanns av Cooperative Extension Service på vid University of Hawaii, och är en bra metod att bygga från.

Instruktioner

•Kontrollera soptunnan är ren. Skölj det ut flera gånger innan man planterar om tvål användes för att rengöra den. Använd inte blekmedel. Placera burken på en plan yta som växthusgaser, soligt rum eller trädgården utrymme, där det kommer att få mycket ljus.

•Combine ca 10 gallon vatten med en speciell hydroponiska gödselmedel valfritt i kan. Rör om lösningen tills det är upplöst. Fyll kan för att inom 1 tum av toppen efter Gödselmedlet har upplöst.

•Ø 6 hål till ett skogsbruk rör som handlar om en 1/4 tum i diameter så att rötterna att pressa igenom i botten och på sidorna.

• Fyll röret med valda odlingssubstrat som torv eller perlit. Peka på det för att lösa, men packa inte det tungt. Borra ett hål om 1-1/2 inches i diameter med en hål såg i papperskorgen kan lock. Borra hålet ungefär 3 inches från kanten.

•Se ett utrymme i röret till frö gurka med en penna eller annat trubbigt föremål. Lägg till 1 eller 2 tsk vatten om torven är torr.

•Build en spaljé ca 6 fot hög på utsidan av soporna kan. Plats papperskorgen kan nära en vägg om möjligt för att göra detta enklare.