Hur man odlar blommande vintergröna buskar

Hur man odlar blommande vintergröna buskar

Blommande vintergröna buskar liva upp områden av landskap med sina färgglada, prålig Blom. De är idealiska vuxit som foundation och preparatet växter eller planterade sida-vid-sida som en provisorisk vägg runt trädgården. Som en evergreen behålla buskarna de flesta av deras blad året runt att hålla landskapet levande, även under vintern. Odlas i en mängd storlekar och färger, är blommande vintergröna buskar en trädgård stapelvara att plantera i hela landskapet.

Instruktioner

•Forskning blommande vintergröna buske föredrog växande miljön, inbegripet mängden solljus krävs och jord typ, att avgöra var att odla dem i landskapet. Observera platsen för att fastställa beloppet för direkt sol utrymmet tar emot. Växt från väsentliga utomhus system och dränering diken.

•Dig ett hål som är tre gånger bredden av vintergröna jordklumpen och så djupt som jordklumpen. Placera den vintergrön busken i hålet och se till att roten bollen inte är djupare än jordytan.

• Fyll upp hålet med den borttagna jorden och med handskar på händerna tryck ner och runt basen av busken för att säkra anläggningen i marken.

•Water plantering webbplats grundligt, början med en veckans vattning eller daglig vattning under varmt eller torrt väder. Minska frekvensen var två till tre veckor och uppåt tills marken fryser, eftersom det är viktigt att den vintergrön busken är fullt hydrerad inför vintern.

•Lägg till en 2 - till 3-tums lager av organisk kompost som blad eller Barr runt busken för att bevara fukt och hålla jord temperaturen. Att minst en 2-tums området runt basen av busken gratis kompostmaterial.

•Prune blommande evergreens under hela sin vilande, sen vinter till tidig vår och innan ny tillväxt börjar. Ta bort alla döda eller sjuka trä alla tider på året.

Tips & varningar

  • Periodvis känner smutsa ner till 1-tums-djupa och blöta med vatten om jorden känns torr.
  • Ändra lerjord med organiskt material som kompost för att skapa rätt mark dränering.