Hur man Net körsbärsträd

Hur man Net körsbärsträd

Fåglarna älskar färska körsbär. Fåglar är en välsignelse för trädgårdsmästaren eftersom de konsumerar insekter, kan de också snabbt härjar en cherry gröda. Försöker skrämma fåglarna bort med visuella distraktioner sällan har önskad effekt. Du behöva byta enheter regelbundet eller fåglarna kommer att vänja dem. Din bästa alternativet är att utesluta fåglarna genom att sätta nät över kronan på trädet som frukten mognar. Korrekt nät kommer att bevara de flesta av din körsbär gröda för egen konsumtion.

Instruktioner

•Measure ut en bit kraftig tråd något större än gren spridningen av körsbärsträdet vid dess bredaste punkt. Lägga till några inches till mätningen och skär en bit tråd från spolen med wire clippers. Fäst ändarna av kabeln ihop till en hoop tråd runt trädet.

•Loop ytterligare bitar av tråd runt bågen. Wrap öglor runt körsbärsträd stammen eller till dess största grenar så att det håller bågen i placera ca 1/3 av vägen ner trädet.

•För fågelnät över kronan på trädet. Placera nät så att den hänger utanför tråd bågen så att direkt kontakt med körsbär. Den bör hänga till marken på alla sidor av trädet.

•Gather längst ner på nätet så att det är nära trädstammen. Dra inte så hårt att nettningen tränger mot körsbär. Fäst nätet på plats med tråd.