Hur man monterar en brevlåda till en stolpe

Det finns tre sätt att montera en standard landsbygdens postlåda (rund) till en stolpe beroende på om stången är gjord av metall eller trä. Den trä Polen kan vara några fungerar, men fortfarande är ganska enkel. Den första metoden är för montering av en standard landsbygdens brevlåda till en metall stolpe med en pole bracket. Den andra metoden innebär en speciell fäste för trä och kommer att omfatta montering en postlåda på en ceder post. Den tredje metoden används när det finns inget fäste och stången är trä. När stången är installerad, bör montering av rutan e-post till Polen ta minuter att utföra.

Instruktioner

Montera en postlåda på en stolpe

•En postlåda pole bracket kit levereras med fästskruvar, och i oktober 2009, kan kosta från $3-$5 på din lokala järnaffär. Ta bort pole fästet från sitt paket. Placera fästet runt stången och dra åt skruvarna med en borrmaskin eller skruvmejsel om du är power tool nedsatt. Nu är det dags att montera rutan e-post.

•Sätt i rutan e-post på konsolerna. Monteringshålen för en postlåda är inte längst ner på rutan e-post; de är snarare, på sidorna på underläppen. Dessa små hål kör längden på rutan e-post. Det kommer att finnas minst fyra. Hakparenteserna radas upp med hål på den nedre läppen för postlådan. Rada upp postlådan till fästet hålen och dra åt bultarna, med hjälp av en borrmaskin eller en skruvmejsel.

•Den standard Väggmonteringssats för en trästolpe, i oktober 2009, kostar från $6 till $9 på din lokala järnaffär. Ta bort fästesvinklar och skruvar från paketet.

•Sätt monteringskonsolen på inlägget. Innan du monterar fästet, använda din borrmaskin för att förborra hål för skruvarna. Placera fästet där du vill. Använda din timmerpenna för att markera hålen. Ta bort fästet och borra hål.

•Placera fästet över de nya hål på inlägget. Placera skruvarna i hålet och dra åt var och en. Använda borrmaskin eller skruvmejsel för att dra åt skruvarna.

•Ställ in postlådan på fästet. Rikta in hålen på botten underläppen för postlådan att fästet hålen och sätt i skruvar. Dra åt alla skruvar ner med din borrmaskin och du är klar.

•Den tredje metoden kräver lite mer arbete. Välj en kraftig 3/4-tums tjock bit bordläggning för din montering styrelse. Detta kommer att ge en stabil montering styrelse som inte kommer att försämras snabbt i vädret. Använda ceder eller redwood; Detta kommer också att skydda ditt projekt från trä ruttnar.

•Measure utrymme under postlådan och mellan två läppar på sidorna av postlådan. Använd en cirkelsåg för att klippa din montering styrelse att passa. Montera din montering styrelse i brevlåda post arm.

•Mark av fem hål i brädan montering med hjälp av en snickarpenna. En i varje hörn kommer att göra, plus en i mitten. Placera montering styrelsen på brevlåda post armen och borra hål, att se till att du borrar in i post arm. Använd 2-tums däck skruvar att montera din montering styrelse i brevlåda post arm. Använd borrmaskinen för att spara tid i att sätta i skruvarna. Om din borrmaskin inte är inställd för skruvar, Använd en Phillips-skruvmejsel.

•Sätt postlådan på montering styrelsen. Kontrollera att brevlådan är vid kanten av brädet så dörren öppnar helt. Justera montering styrelsen att hålen på din brevlåda. Markera hålet position med en snickarpenna. Borra hål i brädan montering för 2-tums däck skruvarna som säkrar din brevlåda till montering styrelsen. Använda flera 2-tums däck skruvar för att montera din montering styrelse till brevlådan. Använd inte naglar, för i framtiden kanske du vill byta ut din brevlåda för ett bättre! Njut av din postlåda.

Tips & varningar

  • Här är en praktisk webbplats för e-rutan föreskrifter från United States Postal Service: http://www.usps.com/receive/mailboxstandards.htm. Om du gräver, Ring 8-1-1 först; Det är den nationella gräva hotline.
  • Använd lämplig skyddsutrustning när borrning av hål.