Hur man mäter Gable ventiler

Hur man mäter Gable ventiler

Installera gable ventiler på ditt hem är ett kostnadseffektivt sätt att ventilera vinden området. Gable ventiler installera på varje ände av hemmet på taket toppen. Ersätter befintliga gable ventiler måste bara mäta den befintliga hål och köpa ersättare som matchar storleken på öppningen. Men att mäta för nya gaveln ventiler, kräver vissa beräkningar så att du får rätt storlek gable ventilen för din vind.

Instruktioner

•Measure längd och bredd av din vindsvåningen med ett måttband. Om du har en udda layout, till exempel en vägg som skiljer på vinden ta bredd och längd mätning för varje del av vindsvåningen.

•Multiply längd av bredd och bestämma kvadratmeter vinden utrymme du behöver ventilera. Till exempel om du har en 22-fot bred av 30-fots långa vinden, den totala kvadratfot är 660.

•Divide din totala kvadratmeterantalet av 300 att bestämma Kloakområdet. Vanligtvis vill du en Kloakområdet av en fyrkantig fot för varje 300 kvadratfot av vinden rymden. När dividera, runda upp till närmaste heltal. I exemplet du 3 kvadratfot Kloakområdet.

•Inköpt gable ventiler som matchar net Kloakområdet från dina beräkningar. Göra mätningarna med dig när du köper gable ventiler. Vissa vent tillverkare använder olika faktorer av ytor för att bestämma rätt storlek ventilen. Informationen är oftast på vent förpackningen.

Tips & varningar

  • Vid mätning för ersättare, ta den största bredden och den största längdmätning av befintliga hålet. Använd måtten för att köpa rätt storlek ersättning.