Hur man målar inuti garderober

Garderober är ofta bortglömda lilla rum som inte finshed upp så fint som resten av ditt hem. Garderober är viktiga. Trots allt, vad skulle vi göra utan dem?

Garderober behöver inte se ut som miniatyr Taj Mahals, men med tanke på att vi ofta lägger favorit kläder och sängkläder i där, fint att ha målade garderober är vettigt. De är lätt att måla och vanligtvis tar allt ut, sedan sätta tillbaka den i, är den största delen av jobbet.

Instruktioner

•Töm ut din garderob. Ren ner väggar, kontrollera för mögel (ibland det är dolda särskilt nära badrum) och Dammsug golvet.

Det är oftast enklast att måla garderober en off white och en satin eller semi gloss färg kommer att hålla upp bättre; Det är fortfarande lättare om du måla väggarna och trimma samma.

•Om det är flyttbara hyllor, ta dem ut och använda maskeringstejp för att markera där hyllorna var. Om hyllorna är fasta trä dem kontrollera luckor där små bitar av smycken och vad har du kan ha minskat. För en extra snyggare utseende, täta alla synliga luckor.

•Placera en handduk, tidningar eller drop dukar på golvet. För små smala garderober, kan du välja en kort hanteras roller att få in i mindre utrymmen. Om utrymmena mellan hyllorna är alla smala, använda en 6-tums "Johnny" roller. Det kommer inte hålla så mycket färg men du kommer att spara tid genom att du kan rulla mer i stället för borstning.

•Usually i rum, du klippa in med en borste innan rullande, men baren behöver inte anges som höga för garderober. Rulla allt först med rullen i sidled om du har att få så mycket yta som möjligt. Låt det torka minst 30 minuter.

•Kapa i alla hörn, bakre delen och runt trim. Om du målar över platt färg eller builder färg, räkna på att göra två strykningar. Rulla din andra skikt och låt den torka. Gör vad andra skikt cut-in du behöver för att det ska se bra ut.

•Let garderob torr övernattning om möjligt innan du sätter saker igen. Eftersom det tar till en månad för latexfärg att helt bota, inte sätta något riktigt tung (böcker, tunga skor, pläterar) på målat hyllorna ett tag. När hyllorna har torkat över en natt, kan du lägga liner papper på hyllorna om du önskar.

Tips & varningar

  • Garderob målning är ett bra ställe att använda upp överbliven färg från tidigare projekt.
  • Om du målar en promenad i eller större garderob i ett större rum med färg på väggarna, överväga att måla det flera nyanser ljusare än huvudrummet.