Hur man målar galler

Det finns ett antal olika sätt att använda gitter i och runt ditt hem. Gallret kan köpas i oavslutade trä eller dyra färgad vinyl. Om du har en speciell färg eller inte vill spendera pengar på färgad vinyl, kan du måla trä galler. Lära sig att måla gallret på följande sätt.

Instruktioner

•Hitta en stor, öppna området att måla gallret. Se till att området är väl ventilerad. Om du inte vill gräs eller andra ytor att få målade, låg ett stort ark av plast över området innan fastställande av väven. Stötta gallret i en vinkel att nå alla delar jämnt. Ställa in två sawhorses att göra en tabell om du vill att gallret från marken.

•Sand väven lätt för hand med sandpapper. Detta jämnar alla ojämna kanter eller flisor som kan fastna på något. Några galler kan ha många splittrar hängande utanför grovskuren kanterna.

•Använd en kan spray primer eller primer och en borste för att tillämpa ett lager grundfärg på gallret. Paint suger i väven och får ändra färg om du inte använder ett lager primer först. Sprutning gallret är mycket snabbare och effektivare men kan göras effektivt med en borste.

•Paint väven din färg val efter primern har torkat helt. Latexfärg varar mycket längre och kan tillämpas smidigt via en färg spruta eller med en borste. Med en burk sprayfärg är OK men inte lika länge eller se lika bra som latexfärg.

•Tillåt väven att torka helt och sedan aktivera det för att måla andra sidan. När färgen är torr på båda sidor, installera gallret efter projektets behov.