Hur man landskap med sökväg lampor

Sökväg lampor tänds ett landskap på natten, att göra gångvägar säker och lättare att följa, och som ger mer tid för sitta ute och njuta av din trädgård. Elektriska Sökväg lampor använder ca 12 watt av el, vilket inte kommer att avsevärt öka din elräkning. Installera sökväg lampor innebär grundläggande elektriska arbete som du kan göra själv.

Instruktioner

•Multiply mängden wattal ljusets väg kommer att ha med antalet lampor du planerar att installera. Detta kommer att berätta vilken storlek på transformatorn du behöver. Till exempel om sökvägen lamporna är 12 watt och installerar 10 sökväg lampor, måste minst en 120 watt transformator.

•Kontrollera att din väderbeständig utlopp box är jordad till en jordad box, och har ett omslag runt sladden och anslutningen. Montera din transformator bredvid rutan utomhus outlet.

•Arrange lampor längs väg du är lysande. Space dem 8 - 10 feet isär, så att varje båge av ljus något överlappar en bredvid den. String lågspänning kabeln längs belysning. En 14-gauge kabel fungerar för system färre än 200 watt, medan en 12-gauge kabel kan användas för system över 200 watt.

•Shift lampor och kabel åt sidan och bild en flat spade under gräset, ca 12 inches från sökvägen och 2 1/2 inches djupt. Vik gräset över från marken så behöver du bara viker tillbaka när kabeln är på plats. Fortsätta att vika över gräset längs banan där lampor kommer att gå.

•String kabel längs diket. Lämna slack vid varje ljus anslutning.

•Kapa en linje i gräset där varje ljus kommer att ansluta till kabeln. Använd din hand att släta marken över diket och vik gräset tillbaka över så det är på toppen av kabeln. Dra delen av kabel för varje ljus genom gräset så det är ovan jord.

•Använd tråd strippor att ta bort 1/2 tum av gummi från lågspänning. Placera avskalade ledningarna under de två terminal skruvarna på transformatorn och dra åt skruvarna med en skruvmejsel.

•Säker anslutningen kontakter längst ned i varje armatur till slacked kabel längs banan. Ljusets väg har ett stift som genomborrar gummit runt kabeln för att nå den elektrisk tråden.