Hur man lägger ett staket runt en Pool

Hur man lägger ett staket runt en Pool

Ett staket runt en pool ökar integritet och ger säkerhet, som är en huvudfråga om du har barn eller husdjur. Korrekt installerad, håller säkerhet stängsel oövervakade barn på ett säkert avstånd från kanten av vattnet, vilket minskar risken för drunkning. Stängsel finns glasfiber, mesh, svetsad tråd, trä och aluminium, vilket gör att villaägare att välja den som bäst uppfyller personlig preferens och budget. Installera aluminium mesh säkerhet fäktning runt en pool är ett enkelt och okomplicerat ingrepp.

Instruktioner

•Lay sträng eller ett tunt rep runt poolen för att markera önskad plats av staketet. Space repet 3 feet från kanten av poolen, så människor inuti slutna området kan röra sig fritt.

Bestäm var du vill installera porten. Helst är en grind angränsande till en pool trappa och åtgärder 3 till 5 fot bred. Mät längden på strängen för att fastställa beloppet av stängsel som du behöver.

•Mark platser för pool stängslet inlägg på betong runt poolen. Läs tillverkarens rekommendationer för ideala avståndet mellan inlägg. Avståndet mellan inlägg för varje 15 fot avsnitt är i allmänhet 36 inches. Mät och markera de platserna med en vattentät märkpenna.

•Sätt in lite 1/2-tums diamond kärna i en borr. Gör ett hål genom en markerad plats utan sprickbildning eller flisning den omgivande ytan. Ersätta borr med en 3/4-tums borr och borra genom samma hål. Expandera hålet med en 1-1/4-tums borr. Upprepa processen för borrning av identiska hål på de markerade ställen runt poolen.

•Ta bort löst skräp och cement runt varje hål med en borste. Infoga en polyvinyl ärm ända in i varje hål tills det vilar tätt över basen.

•Lägre ett inlägg in i hylsan så den vilar tätt inuti. Tryck inlägget till Nestlé det upprätt och vrid medurs för att låsa den på plats. Upprepa processen för att sätta in de återstående tjänsterna i ärmarna.

•Tryck en metall klämma runt toppen och botten slutet av varje inlägg. Justera klämmorna för att möta riktningen de formade hål i aluminium stängsel. Driva en skruv till topp- och slutet av ett staket avsnitt som tränger igenom den intilliggande posten. Upprepa proceduren runt poolen, utom mellan två utfärda utegångsförbud för postar.

•Look för två öppningar på topparna på båda utfärda utegångsförbud för postar. Infoga en fjäderbelastad krok i varje grinden öppnas.

Tips & varningar

  • Läs poolen fäktning säkerhetsanvisningar innan du installerar ditt staket. Consumer Product Safety Commission anges att alla pool staket öppningar inte bör vara bredare än 2 inches, och utrymmet mellan botten av staketet och marken bör inte överstiga 4 inches. Stängsel bör vara minst 48 inches hög och innehålla en egen låsning grind som svänger utåt.