Hur man lägger en ljus Under en Bar bänkskiva

Barerna är ofta om mer än bara drycker. Utseende och presentationen spelar en stor roll i att göra en bar tilltalande för beskyddare så de konsumerar mer. Att uppnå samma presentation i en hem bar bidrar till att förbättra den totala miljön för underhållande. Att sätta ett ljus under en bar bänkskiva gör det lättare att se vad som finns, samtidigt också uppnå en dekorativ effekt på de närvarande.

Instruktioner

 rad upp ett fluorescerande ljus bostäder under disken så det kommer att belysa vad du än behöver den till.

•Ø skruvar genom skruvhålen i ljusa huset i undersidan av disken. Använd skruvar kort nog att inte punktera upp på disken.

•Köra strömkabeln till ett närbeläget väggutag. Om uttaget är längre bort, borra ett större hål genom en närliggande vägg eller i sidan av disken för att köra sladden genom så det är ur vägen. Borra ett annat hål nära uttaget och dra ur kontakten så att ljuset kan sedan anslutas till uttaget.

•Stick små LED ljusa fläckar på undersidan av disken med lim och anslut dem för att tillhandahålla ytterligare dekorativ belysning som behövs. Plåstren är låg vikt och limmet därför håller dem på plats.