Hur man koppla från Hydrolock anslutningen på en Moen Köksblandare

Moen Hydrolock connector är ett stycke teknik som verkligen gör koppla hela kranen lättare. Denna kontakt överbryggar de viktigaste anslutningarna i kranen, så att de kan komma ut när kranen är att ersättas eller repareras. Istället för att skruva loss kontakterna med en skiftnyckel är allt du behöver göra knäppte dem. Om din kran har en av dessa kontakter, hittar du med hjälp av det mycket enkelt. Hela processen tar mindre än fem minuter att slutföra och kräver inga specialverktyg.

Instruktioner

•Rengör ut området under diskbänken för att ta bort alla hinder, som stora krukor, rengöringsprodukter och köksredskap. Detta ger fler tillgång till ditt handfat skåp område.

•Hitta kranen slang och följ den tills du komma över Moen Hydrolock kontakten. Det är en svart kontakt med två vita flikar på ena sidan. Flikarna är del av en knapp som klickljud taxameterns anslutning.

•GRASP kontakten och tryck ned på flikarna. Vrid kontakten för att få bort flikarna och ångra anslutningen. Du kommer att höra en kick som anslutningen kommer ut.

•Dra kontakten bort slangen för hand. Om du vill återansluta, helt enkelt placera två ändar tillsammans. Vända kontakten och tryck på flikarna ner. Lyssna för Klicka för att berätta om uppkopplingen.