Hur man köper receptbelagda läkemedel i Kanada

Hur man köper receptbelagda läkemedel i Kanada

Att köpa receptbelagda läkemedel i Kanada är möjligt på flera sätt, oavsett om du bor i Kanada eller ett annat land. Många människor ser till Kanada för att köpa recept eftersom Kanada har billigare receptbelagda priser. Om du inte är bosatt i Kanada eller är shopping på nätet, se till att du köper från en certifierad kanadensiska internationella apotek Association (CIPA). Köpa receptbelagda läkemedel behöver inte vara en riskabel uppgift. Finns i resurser för att lära dig mer om CIPA.

Instruktioner

• Få ett giltigt recept genom att besöka din primärvården läkare eller en klinik. Alla seriösa apotek i Kanada kommer att kräva ett recept, om online eller i person.

•Sök för en giltig onlineapotek. Undvik alla apotek som erbjuder att sälja receptbelagda läkemedel utan giltigt recept. PharmacyChecker erbjuder (se resurser) en sökning av kontrollerade apotek i många länder, däribland Kanada.

•Beställ dina recept på nätet via postorder-tjänsten. Postorder är också användbart för långsiktiga recept, och du kan vanligtvis få minst en tre månaders leverans samtidigt.

•Gå till kanadensiska apotek ha din recept fyllda, om du är nära en gränspassage. Vara beredd att byta valuta i kanadensiska dollar eller att betala med ett kreditkort som gör att en konvertering av valuta. Kontakta kreditkortsföretaget att fråga om eventuella avgifter som de tar betalt för tjänsten.

Tips & varningar

  • Faktor i fraktkostnader innan du bestämmer vilken väg för att gå.