Hur man konstruerar en nyckelpiga hus

Nyckelpigor är välkomna gäster till någon trädgård. De äter många olika insekter som är fiender till gröda och landskapet växter. De särskilt njuta av bladlöss och kan förbruka mer än 5.000 bladlöss i deras tre till sex veckors livstid. För att locka nyckelpigor till trädgården, måste en leverans av insekter vara tillgängliga, tillsammans med någon typ av skydd. En nyckelpiga house är ett enkelt projekt som kan genomföras på en dag. Placera den färdiga skydd 1 till 2 fot över marken på en stolpe i trädgården.

Instruktioner

•Placera en 5,5-tum 5-tums bit cederträ platt på en arbetsyta. Ta en 5.5-tums av 2,5-tums bit av ceder och rada upp den 5,5-tums sidan del av ceder på arbetsytan. Spika ihop genom baksidan av den större bit. Upprepa denna process på andra sidan av den större bit med andra 2.5-tum hela styrelsen. När detta är gjort, ska det se ut ett U.

•Sätt ett av 5.5-tums med 5-tums bitar ovanpå de korta stycken, bildar en rektangel, och den andra 5.5-tums med 5-tums bit längst ned i rektangeln, utgör bas. Säkra med naglar.

•Ställ in rutan uppe på sin bas och placera 5,5-tum 1-tums bit cederträ inuti. Du kan spika det på framsidan eller baksidan av boxen eller bara lägga den i en vinkel, så länge som det skapar två "rum" i huset.

•Fäst den ena sidan av gångjärnen till toppen av rutan och den andra sidan till 5,5-tums med 4-tums bit av ceder, att bilda toppen. Gångjärnen bör komma med skruvar, som är vad du använder för att ansluta dem till lådan.

•Ø fyra eller fem hålen varierar i storlek från 1/2 tum till 3/4 tum i front och sidor av huset.

•Lägg till en finish i kammaren genom att antingen måla eller färgning det. Låt den torka helt innan du lägger i trädgården.