Hur man kan inreda interiör tegelväggar

Hur man kan inreda interiör tegelväggar

Tegelväggar är populära i inredning och design. De kan accentuera en land-Tema design plan, spelar upp industriella tema eller komplettera ett modernt utseende. Och om du redecorating, införliva en dramatisk vägg behandling är ett bra sätt att blåsa nytt liv i ett rum.

Instruktioner

•Häng konst. Detta är den mest traditionella metoden, men det betyder inte att det måste vara tråkigt. Bilder eller målningar fungerar bra, men också överväga andra alternativ. Använda väggen som en visningsyta. Sätta upp hyllor som ska visa upp samlingar med sportmemorabilia, skal, dockor, klockor, frimärken, torkade blad eller mynt. Eller förvandla en vägg till ett konstgalleri och hänga metall bitar, dekorativa plattor, drivved eller ens egna skulpturer och fotografering. En annan rolig idé hänger inramade affischer från dina favoritfilmer.

•Se ett faux fönster. Denna kreativa och unika inredning inte bara är iögonfallande men kan också vara en brännpunkt eller konversation lappar. Börja med ett gammalt multipaned fönster: måla eller färga ramen, sand för att ta bort gammal färg eller rista mönster in i den. Sedan klä upp fönsterrutorna genom att limma på foton, speglar, kakel, förpackning papper eller vad du vill. Du kan också frost på glas eller stencil på mönster. En gång gjort, fästa krokar till fönstret, hänga den på väggen, och precis som att en vanlig tegelvägg är alla klädda.

•Paint en väggmålning. Du kan inte automatiskt att måla tegel, men det kan göras enkelt och med goda resultat. Ytterligare en fördel är den struktur som lagts till av naturliga ojämnheter på tegel: detta ger djup till väggmålning. Du kan måla en silhuett, en beach eller pastoral scen, en undervattens seascape med fisk och korall eller vad slår din fantasi. Hyra en lokal konstnär att måla din väggmålning för dig eller hitta hemmafixare byggsatser.

Tips & varningar

  • För att hänga upp tavlor, hyllor och andra konst, måste du använda hängande system gjorda speciellt för användning på tegelväggar.