Hur man kan hänga en Vinyl staket

Hur man kan hänga en Vinyl staket

Vinyl staket är mycket liknar trä staket förutom att vinyl materialet är immuna mot röta och förfalla så det kommer att pågå mycket längre och vara mycket lättare att underhålla. Installera en vinyl staket kan vara lite knepigt, eftersom staketet kommer i förmonterade paneler och dina mått måste vara exakt eller riskerar du att ha ett inlägg cementerade i marken på fel ställe.

Instruktioner

•Dig ett hål där du vill börja vinyl staket med hjälp av din post hål digger. Gör hål 10 inches bred och 6 tum djupare än hälften av stängslet höjd. Beroende på ditt kit, kan du behöva ange terminal inlägg, som hörn och slutet inlägg, en ytterligare 6 inches i marken.

•Measure längden på den första staket panelen som du vill installera och lägga till bredden på ett enda inlägg till mätningen. Gräva ett andra hål lika exakt detta avstånd från det första hålet, längs den väg som du vill ha staketet att ta.

•Sätt 6 tum av grus på botten av varje hål. Blanda ihop några färdigblandat betong och vatten, enligt anvisningarna på påsen av betong. Dumpa betong i ett av hålen och placera posten ner i betong. Tryck ned tills inlägget når botten av hålet.

•Placera en nivå på sidan av inlägget och justera det tills det är nivå och har ena sidan vetter mot det andra hålet. Anslut ena änden av en lång 2-av-4-tums styrelse till toppen av inlägget med en klämma så att styrelsen löper diagonalt till marken. Gör samma sak med en andra 2-gånger-4 på en intilliggande ansikte av inlägget från den första. Köra trä stakes i marken där den 2-av-4 slut, kontrollera igen för plumbness, och sedan köra skruvar genom 2-av-4 och i insatserna. Detta stag system kommer att hålla nivån inlägg tills de konkreta botemedel.

•Upprepa proceduren med det andra inlägget. Låt den konkreta torrt i 24 timmar innan du fortsätter. Du kan gräva och installera stängselstolpar, på samma sätt, som för resten av stängslet under denna tid, bara vara säker på att använda en annan staket panelen för varje mätning och lägga staket panelen bredvid utrymmet där du kommer att installera det.

•Håll ett staket panelen upp mellan de två inlägg. Lyfta upp panelen så det är en tum bort av marken. Har någon håller den på plats medan du mark där på undersidan av varje panel järnväg möter stängselstolpar. Rita en linje på post för varje järnväg, ta sedan bort panelen staket.

•Jämna längst ned i en av staket hakparenteserna som följde med vinyl staket kit med en av pennan markerar du gjort. Kör två 3/4-tums skruvar genom hålen på fästet och in i staket panelen. Gör detta för varje penna markerar du gjort.

•Välj upp panelen staket och flytta den mellan stolparna. Nedre panelen så att rälsen glida ner i parentes som du just installerat. Kör två 3/4-tums skruvar igenom varje sida av fästena och in i varje järnväg.

•Upprepa proceduren för varje vinyl staket panelen som du installerar.