Hur man kan hänga en Vinyl staket med Post innehavaren spikar

Hur man kan hänga en Vinyl staket med Post innehavaren spikar

En metod för att installera din vinyl staket utan att behöva gräva hål är att använda post innehavaren spikar. Inlägget innehavaren spikes är metall lådor med en stor spik på botten. När du hänga en vinyl staket med post innehavaren spikar, måste du klippa ner stängselstolpar. Vinyl gärdsgårdsstör är utformad för att sänka två fot djupt i marken. När du använder post innehavaren spikar, är botten av gärdsgårdsstör nivå till marken.

Instruktioner

•Mark off där staketet installationsplatsen med spray måla. Markera ett "X" på varje plats där du installerar stängselstolpar. Se instruktionerna som följer med staketet för detaljerna på avstånd mellan inlägg.

•Ta verktyget företagen för att identifiera tunnelbanelinjer. Även om du inte gräva hål, kör du fortfarande metall spikar djupt i marken.

•Measure av två fötter från botten av varje gärdsgårdsstör med ett måttband. Gör en linje över alla fyra sidorna av stängslet post vid märket med en snickare torget för att se linjen är rak och torget.

•Installera ett plywood kniven på din cirkelsåg. Plywood bladet är en fin tand klinga och nedskärningar genom vinyl staket post utan att orsaka sprickor. Skär botten av stängselstolpar på raden med en cirkelsåg. Placera snickarens square på varje sida att säkerställa att snittet är rakt. Vid behov slipa kanterna på inlägget tills botten är fyrkantiga.

•Placera en post innehavaren spik i mitten av din "X" på marken. Sätt in 4-av-4-tums block av trä i rutan högst upp på spike. Hamra toppen av trä block med en fem pund hand slägga och köra spike i marken tills botten av lådan är i nivå med marken. Ta bort trä blocket.

•Sätt vinyl staket post i rutan post innehavaren spike. Köra 2-tums själv borrande skruvar i varje monteringshålen på rutan och in i vinyl gärdsgårdsstör med en sladdlös skruvmejsel eller ett borr med lite Phillips.

•Installera varje staket inlägg precis som du gjorde först. Installera staket rails eller paneler enligt tillverkarens instruktioner.