Hur man kan hänga en skugga segel

Hur man kan hänga en skugga segel

Skugga segel finns i kvadrater eller trianglar och ofta hängde i multiplar, ger en effektiv och prisvärd skuggning lösning. Skugga eller sol segel skapa ett inbjudande utomhus utrymme för avkoppling eller underhållande. När planeringen var att hänga dina segel, kom ihåg att placera av skuggan ändras när solen rör sig över himlen. Skuggan blir direkt under seglet bara under middagstid i midsommar. Också överväga att två eller flera segel kommer att se bättre än bara en.

Instruktioner

•Välj läge för din skugga segel. Överväga om du kan använda en byggnad eller betong vägg för en eller mer fastsättning pekar--se till att någon sådan fästpunkter är stark nog att hålla ett segel.

•Bestäm hur många 4-tums stål inlägg du måste installera, så att du har en fästpunkt för varje hörn på varje segel du vill hänga.

•Decide var och hur högt du vill att hänga din skugga segel. Du kanske vill ha några hörn högre och andra lägre. En 18-graders lutning, förbättrar exempelvis Seglets utseende. Planera för ett avstånd på minst 10 procent av längden på seglet mellan montering och hörnet av skugga seglet.

•Säker en eyestrap med två lag skruvar på önskad höjd på en trä byggnad. För en betongvägg, epoxi en 3/8-tums ögla på väggen. Skruva fast en 3/8-tums ögla längst upp på varje inlägg som du planerar att installera.

•Dig hål med en spade där du måste placera inlägg. Göra hål ca 14 inches runt och så djupt som behövs för att begrava ungefär en tredjedel av postens längd.

 rad längst ned i varje hål med uteplatsen asfaltläggare så stången har en solid pad att sitta på.

•Placera en hold-down bult genom nedre delen av inlägget så det förblir säkert.

•Som du håller inlägget rakt upprätt, har någon Häll betong för att fylla hålet. Kontrollera att betong är packad väl och att en liten vinkel på hällde betongytan uppmuntrar vatten rinna från inlägget. Stödja posten som betongen torkar.

•Vänta är två dagar innan du installerar seglet för att se till att betongen helt inställd. Bifoga ett hörn av seglet i taget till dess fästpunkt med en vantskruven. Använda kedja eller stål kabel om du behöver extra längd för att nå en fästpunkt.

•När alla hörn är upp, dra åt de Vantskruvar för så seglet är fri från rynkor och har en jämn mängd spänning över hela seglet.