Hur man installerar tillverkas staplad sten

Hur man installerar tillverkas staplad sten

Staplade stenmurar ta lång tid för erfarna frimurare att ställa in. Lyckligtvis, de nya tillverkade sten produkterna in i sektioner, vilket gör det lättare för gör-det-självare att installera dem på yttre eller inre väggar. Finns i många färger, sten storlekar och former, tillverkade sten installationen är snabb och enkel när förberedelse arbetet är klar. Eftersom staplad sten produkten är lättare än verklig sten, är det lättare att hantera. Detta gör det också snabbare att installera.

Instruktioner

•Förbered basen för sten installationen. Bifoga vattentät pappersklädd metall lister för att öppna väggreglar med galvaniserad spik eller klammer. Om du lägger till staplade stenen över väggplatta eller isolering skum, horisontellt täcka väggarna med vattentätt papper. Fäst metall lister över vattentät pappret. I antingen installationen kontrollera att naglarna eller staples tränga in pinnskruvarna att hålla den metall lister på plats.

•Använd ett lager av scratch kappa murbruk blanda 1/2-tums tjock att den metall lister. Arbete repa beläggningen i mesh. Kör v-form spackel över lister att lämna en grov-texturerade ytan. Att skrapa pälsen torka under 48 timmar innan du fortsätter med sten installationen.

•Lay ut stenen på golvet för att räkna ut mönstret du vill använda. Anges hörn bitarna också. Observera att hörnet bitar har två olika konfigurationer. Man har en kort sidan till vänster och den andra har en kort sidan till höger. Alternativa dessa som du bygger hörnen.

•Använd 1/2-tums av murbruk på baksidan av den lägsta hörn bit. Inrätta hörnet. Får inte murbruk på tillverkade stenen. Om du gör, låt det torka och ta bort det med en visp kvast. Fortsätt lägga till hörnet bitar tills de är på plats.

•Placera rader av manufactured sten start längst ned på väggen. Ragla sten avsnitten så att det inte finns några två rader med vertikala sömmar. Kontrollera att det finns tillräckligt murbruk på varje bit av sten för att hålla den på plats.

Tips & varningar

  • Mix stenar från olika rutor för att kompensera eventuella skillnader i färger.
  • Doppa stenar i en hink med vatten innan du använder murbruk på en varm torr dag att hjälpa dem att bättre följa scratch pälsen. Det håller också mortel torkar för snabbt.
  • Torka inte våt murbruk av stenarna. Låt murbruket torka innan du tar bort det så det inte lämnar en permanent fläck.