Hur man installerar STENPLATTA på behandlade trall

Hur man installerar STENPLATTA på behandlade trall

Installera trädgårdsplattor på din behandlat trä däck är inte så svårt som det kanske låter inledningsvis, men det är tidskrävande. Eftersom trädgårdsplattor är så tunga och stenar och murverk omger dem är benägna att sprickor och brott om ytan är instabil, är det nödvändigt att förstärka däck innan du lägger trädgårdsplattor. Följande försiktighetsåtgärder ser att din STENPLATTA däck varar i många år med minimal skada från installationsförfaranden.

Instruktioner

•Använd en pärla av trä limma mot varje planka av däcket med hjälp av en fogtätning pistol, och sedan låg 1/2-tums tjock plywood ark över hela ytan av däck. För extra säkerhet, spik i hörnen, sidor och på mitten av varje blad av plywood på plats, med ett totalt nio naglar per plywood ark. Lägga ett andra lager av 1/2-tums tjock plywood lakan på däck, men gör de plywood ark kör i motsatt riktning av det första lagret av plywood ark. Lakan som du använde för det första lagret enligt samma installation riktlinjer för det andra lagret av plywood.

•Placera trädgårdsplattor på plywood ark, om dem i önskad bildandet. Använd inte murbruk. Lämna 1/4-tums till 1/2-tums utrymmen mellan trädgårdsplattor. Även om inte alla av utrymmen måste vara exakt samma storlek, göra dem ungefär samma storlek.

•Combine 2 1/2 delar murverk sand med en del Portland cement i en skottkärra att börja blanda ett parti av cement murbruk. Lägga till en del vatten långsamt i de torra ingredienserna, blanda murbruk genom att trycka och dra en hacka igenom ingredienserna. Fortsätt att blanda tills cement mortel är en fungerande konsistens och ser ut som tjock kaka smet.

•Ta bort en STENPLATTA med hjälp av en tuck pekare, glidande peka av tuck pekaren under kanten av stenen och lyft tuck pekaren. Fukta plywood under STENPLATTA något med en liten mängd vatten. Vatten hjälper cement murbruk sticka.

•Spread ett 1/4-tums lager av cement murbruk på plywood med stål spackel och tryck försiktigt på STENPLATTA i morteln så att den är inbäddad i blandningen. Använd en svamp försiktigt på toppen av STENPLATTA att ta bort överflödigt murbruk från den STENPLATTA yta.

•Fäst de andra plattor till plywood med samma metod du använde i steg 4 och 5. Lämna utrymmena mellan trädgårdsplattor. Tillåta cement murbruket torka för sex eller fler timmar.

•Mix en ny sats av cement murbruk med mindre vatten. Detta murbruk måste vara relativt torra så att det håller sin form när du forma det med dina handskar på händerna. Använda stål murslev trycka cement mortel i mellanrummen mellan trädgårdsplattor. Tryck ner fast för att eliminera luftbubblor i utrymmen. Låta cement murbruk att stelna något, ungefär en timme.

•Ta bort cement mortel från ansiktet av trädgårdsplattor med en svamp. Använd mycket vatten i din svamp först att släta lederna och ge stenarna ett polerat utseende. Gå över stenarna igen med bara lite vatten i svampen ta bort resten av mortel från ansiktet på trädgårdsplattor. Låt murbruket att torka över natten.

•Förbered ett parti av frimureriet renare enligt dess tillverkarens anvisningar. Vanligtvis används en del cleaner till 10 delar vatten, men förhållandet varierar bland märken. Borsta murverket renare på plattor med en paint roller eller pensel och låt det vill på trädgårdsplattor i cirka två minuter. Skölja renare av trädgårdsplattor med massor av vatten, ta bort det renare och överskott murbruket.

Ta hand om din STENPLATTA däck helt enkelt genom att sopa det och regelbundet skölja den med vatten.