Hur man installerar parentes för en Roman Shade

Hur man installerar parentes för en Roman Shade

Roman nyanser är populär fönsterbehandlingar som ger avskildhet. Deras tyg konstruktion tillåter användare att hitta nyanser som matchar deras heminredning. Liksom andra mörkar och nyanser som montera Windows, det finns två olika slags Roman nyanser: inne i berget och utanför berget. Inside fästen passar helt inuti fönster listerna. Utanför bifoga fästen till väggen rymden ovanför fönstret eller i taket. Vilken typ av fönster och fönster hölje du har kommer att avgöra vilken typ du väljer. Antingen en kommer med parentes ingår. Grundläggande installationsinstruktionerna är samma för båda.

Instruktioner

•Välj en antingen inuti eller utanför fäste för din Roman skugga.

•Sätt i skuggan i fönstret, antingen inomhus eller utomhus, beroende på vilken typ av fäste som du använder. Toppen av skugga kommer att ha hål där det fäster monteringsbeslag. Markera din monteringsytan med en penna som i linjer med dessa hål.

•Kontrollera dina märken. Mät avståndet mellan hålen i skuggan och göra samma sak till din monteringsyta. De ska matcha. Använd ett vattenpass så se till att varumärkena stämmer exakt.

•Håll första monteringskonsolen mot märket på monteringsytan. Infoga en skruv. Borra monteringskonsolen på plats. Upprepa med andra sidan.