Hur man installerar en Moen kran med tillval blandare kitt

Moen kranar installera med täckbricka plattan, eller bottenplattan, som passar överst på diskbänken. Detta fungerar som en barriär mot vatten samt ett dekorativt element, kvittning kranen från diskbänken. Plattan är ofta installeras med en plast packning eller en ring av rörmokare spackel. Du behöver inte använda rörmokare kitt, men det är en bra idé. Det bidrar till att göra en vattentät försegling och förhindrar vatten sipprar mellan bottenplattan och diskhon toppen.

Instruktioner

•Skruva kran spray slang vakt i spruta hål på sidan av din diskbänk, underifrån diskbänken, och skjut den spruta, slangen slut först, genom hålet för att montera den på plats.

•Roll's en handfull rörmokare kitt till en del om en halv tum tjock, och tillräckligt länge för att linda runt kanten av kranen bottenplattan. Vrid kranen så att bottenplattan sidan är vänd uppåt. Låg kitt repet runt bottenplattan och lägga till mer spackel som behövs. Tryck putty mjukt i bottenplattan så det sitter på plats när du sätter kranen höger sida. Anslut inte packningen om du använda rörmokare kitt.

•Feed kranen slangar för den nya kranen genom diskbänk-monteringshålen. Om det är en dubbel-hanteras kran, Skjut de kalla sida slangen genom rätt hål och hot-side slangen genom vänstra hålet. För enda handtag enheter med en Stödplatta, skjut gruppen av slangar genom enskild diskbänk-montering hålet.

•Säker kranen till handfatet av threading plast låsmuttrarna på basen av kranen underifrån diskbänken på båda sidor av kranen. Dra åt den här kontakten för hand, eller med en bassäng skiftnyckel att nå i svåra områden under diskbänken tills kranen bottenplattan är säkrad till toppen av diskbänken.

•Scrape bort den överskjutande rörmokare kitt med en plast skrapa vid behov.