Hur man identifierar Salix lämnar

Termen salix lämnar avser den gröna lövverket av någon av vissa 350 arter av träd och buskar i Salix släktet. Den mest kända salix är också känd som willow träd. Medan många salix blad har liknande egenskaper, de varierar mellan olika arter.

Instruktioner

•Observe blad. Visuella bevis är avgörande vid fastställandet av huruvida en viss ledighet är en salix blad. Alla salix bladen är gröna, med undantag för salix träd eller buskar som växer hanblommor (kallas även amts). Den vanligaste kända salix är bladen de av willow träd. De är långa, tunna (ca en fjärdedel tum breda) och grön. Willow tree löv kan vara två till tre och en halv inches i längd. Blomställningen är inte bladen, men blommor. De kan vara gula, vita eller gröna. En av de mest kända Blomställningen är de av sälg, som är liten och grå eller vit innan blomning.

•Forskning en Fälthandbok, växt referens eller online träd guide. Söka efter blad i tillgängliga referenser du kan och sedan jämföra dem med bladen på växten i fråga för att fastställa huruvida de är av salix släktet. Detta är särskilt användbart i att identifiera en specifik salix arter. Till exempel har Salix cinerea, eller grå willow buske, blad som är bredare än på willow träd (ungefär en tum) och ibland mörkt grön färg.

•Kontakta lokal arborist eller en jordbruksfrågor service i ditt område. Om det inte går att identifiera huruvida ett särskilt blad är en salix blad, söka professionell hjälp. Personer kunniga inom skogen forskning eller biologi kan hjälpa i forskning och identifiering. Det är också möjligt att en lokal park ranger eller guide kan vara utbildade i den inhemska arten av någon viss region. Även är personalen på plantskolor ofta kunna identifiera växten blad.

Tips & varningar

  • Termen "salix" avser den latinska termen för vattenlinjen, vilket är ett där willow träd växer ofta. Salix-bladen innehåller salicin, vilket Aspirin är en modifierad form.
  • Det lönar sig aldrig att konsumera eller låta din sällskapsdjur att konsumera blad av något slag om inte det har utsetts okej att göra så av en professionell naturalist eller arborist. Lövverket av många växter och träd kan vara giftiga för djur, människor eller både och intag av dem kan orsaka allvarligt sjukdom eller dödsfall.