Hur man identifierar en White Willow

Du skulle knappt tro vit willow är ett främmande träd i Nordamerika eftersom det är så utbredd i naturen över hela östra USA och sydöstra Kanada. Tar sitt namn från färgen på dess bladverk, är detta träd en att överväga för att odla i de våta delarna av ett landskap där några andra växa. Skilja den från andra stora willow arter--inklusive peachleaf willow, weeping willow och svart pil--genom att lära dess särskilda egenskaper.

Instruktioner

•Look för en lång pilträd. Några exemplar av vit pil växer nära 100 fot höga. Vit pil, en europeisk infödd, i genomsnitt mellan 50 och 80 fot lång med stammen diametrar närmar sig 2 fot för största enskilda, enligt den "National Audubon Society Field Guide to träd: östra regionen."

•Look för ett träd med rund krona av filialer och lemmar som sträcker sig ner till marken. Under trädet blir det bladen, pinnar, kvistar och brutna grenar. Detta träd ackumuleras massor av skräp undertill, som den har svag trä som är benägna att bryta under stormar. I naturen, kommer du att märka vit pil växer sällan långt från en källa till vatten, som damm, träsk och ström.

•Observe färgen på bladen. Medan den övre ytor av bladen är en gråaktiga-grön färg och glänsande, undersidan har en vit utseende, som ger trädet namn. Undersidan har en beläggning av fina hår som också lägger till vitaktig utseendet på bladen. Under hösten ändra white willow bladen nyanser, från gul till en brons-gul nyans.

•Measure bladen på en vit willow. De är smala, ha fint sågtandade kanter och har en lance form. Bladen är mellan tum och 4 inches i längd, men är inte är bredare än ½ tum i genomsnitt.

•Kontrollera white willow bark. Det är gråaktiga-gul och innehåller många åsar. Stjälkarna på grenarna är ganska flexibla och är en nyans av gult.