Hur man identifierar en lönn träd

Det finns tre olika arter av lönn träd i USA, främst genom deras storleken och formen på sina blad. Överlägset den mest utbredda är den majestätiska amerikansk lönn, som är de mest massiva trädet i den östra delen av landet i fråga om volym, enligt Ohio avdelning för naturresurser. Den amerikanska sycamore är en av de få träd som du enkelt kan identifiera under någon årstid om du vet vad för att leta efter.

Instruktioner

•Kontrollera en Fälthandbok träd att se om sycamore växer i din del av USA. Den amerikanska sycamore har ett sortiment som täcker det mesta av den östliga halvan av nationen, växer från New England söder till norra Florida och så långt västerut som Texas och Great Plains. California sycamore begränsar sig till den staten medan Arizona sycamore växer i Arizona och New Mexico.

• Starta din sökning efter en lönn träd nära en flod eller ström. Dessa träd är för fuktig jord och ofta växa i antal med utsikt över vattendrag

•Sök för ett högt träd med en stor omkrets. Sycamores kan växa så hög som 100 fot och har en diameter av 10 fot, vilket gör dem en stor fixtur i landskapet. Den låga grenar växa rakt ut och ofta kommer nära marken.

•Look för mycket stora blad. Sycamores har tre-, fyra- och fem-flikiga blad, ofta på samma träd, och dessa blad ibland 15 inches över. Stjälkar och venerna i bladen har korta hårstrån som ger dem en otydlig struktur. Stjälkarna kan vara så länge som 6 inches, och bladen falla av som vintern närmar sig.

•Recognize en lönn från dess unika bark. Barken på de yngre sycamores är en gråaktiga-vit färg som återspeglar den ljusa solen en klar vinterdag, att göra sycamore framträder mot bakgrunden. Äldre träd har ett flammigt mönster i grönt, brunt, vit och grå bark som du känner lätt igen på nära håll.

•Identify en sycamore av dess frukter, som har formen av en woody boll. Frukten är mogen under oktober och stannar på trädet genom vintermånaderna innan splittringen i frön. Frukten är brun, lika stor som en bordtennis boll, och hänger ner från en lång stjälk. Denna frukt ger sycamore en av sitt Smeknamn: trädet buttonball.