Hur man identifierar en Cutler hammare

En Westinghouse Cutler hammare DS air strömbrytare skiljer sig från vanliga hem breaker paneler och i de flesta fall, du kommer att hitta dessa brytare paneler i industriell eller lägenhet inställningar. De används vanligtvis i inställningarna som kräver större mängd 220-volts elektriska anslutningar. Du kan avgöra om din brytare panel är en Westinghouse Cutler hammare DS air strömbrytare på flera sätt. Cutler hammare bostäder breakers liknar de flesta brytare som du hittar i de flesta hem breaker paneler. Det finns sätt att identifiera brytarens som en Cutler hammare.

Instruktioner

Air brytare

•Locate produkt klistermärke på framsidan av brytaren. Du kommer att hitta "DS" eller "DS II" efter ordet "Typ".

•Inspect toppen av produkten dekalen för tillverkaren. Du kommer att hitta, "Torget D företaget" överst i produkten klistermärket. Företaget tillverkade enheten för Westinghouse.

•Inspect på framsidan av enheten. Varje typ av DS eller DSII används ett långt skaft med en svart knopp. Detta kallas laddningen handtaget. Elektriskt manövrerade enheter har ett mindre handtag än de manuellt manövrerade enheterna.

Bostäder brytare

•Vrid av huvudsakliga effektbrytaren på din brytare panel. Ta bort skruvarna som håller panelen till panelen brytare och placera panelen till sidan.

•Inspect sidorna och ansiktet av brytare för en produktmärkning. På produktens etikett visas namnet på det tillverkande företaget. Dock om klistermärket har fallit bort eller inte längre är lättläst, kan inte du använda denna metod.

•Locate artikelnumret på toppen vänster sida av brytaren. Anteckna numret. Kontakta ett företag som säljer ersätter brytare, som kan berätta om brytaren är en Cutler hammare brytare. Du kan också hänvisa till Southland elektriska webbplatsen som anges i resurser för en omfattande lista över artikelnummer. Denna lista kan dock inte ha gamla och föråldrade effektbrytare. För äldre brytare ger kontakta en säljare på en elektrisk tillförsel sällskap dig den bästa möjligheten för att fastställa tillverkaren.