Hur man hittar en läcka i din Pool

Hur man hittar en läcka i din Pool

Din pool är att förlora vatten - nu vad? En översikt över hur du hittar en läcka i din pool. Om du fixa läckan själv eller anlita en pool professionell att fixa läckan för din, denna artikel kommer att spara pengar

Instruktioner

Undertecknande vattenförlust av poolen över tjugo fyra timmar med pumpen körs och sedan igen utan cirkulationssystemet på. Logga denna information i en detaljerad loggbok.

•Om poolen förlorar mer vatten med pumpen på, har du troligen en läcka i VVS-systemet av din pool. De vanligaste områdena för vatten läcka från VVS-systemet är:

-I returraden där avkastningen möter baksidan av återvändande hamnen i väggen i poolen.

-I filtret, där vattnet flyr förbi filtret topplockspackning och i raden backspolning för pool

-Genom skimmer sug liner där röret ansluts till botten av skimmer tunnelbanan

•Om poolen förlorar mer vatten med pumpen av, eller lika mängder vatten pumpen är på eller bort hittar du läckan i strukturera av poolen. För betong pooler kommer detta vara en spricka i pool shell, och detta kommer att vara ett hål i vinyl liner i vinyl liner pooler.

Det är mycket möjligt att strukturella vattenförlust i betong eller vinyl liner pooler genom den hydrostatiska avlastningsventil som är i huvudsakliga avloppet i botten av poolen. Detta är en en backventil som har en mekanisk anslutning som kan och kommer att slitas ut så småningom.

•När du har identifierat om pool läckan finns i VVS eller i poolen kan du fortsätta att anlita en entreprenör eller reparera läckan struktur själv.

-För VVS läckor behöver du en provtryckning av din VVS-system-för strukturella läckor behöver du en dykare/visuell inspektion av den inre ytan av din pool

Hyra för endera av dessa två specifika uppgifter kommer billigare än att hyra ett företag att komma in och börja felsöka din pool läcka i allmänhet. Det finns ett antal uppgifter och tester som kan utföras innan anställa en reparation professionell för att minska kostnaderna samt öka din trovärdighet som en informerad kund. Att vara informerad och som tillhandahåller detaljerad vatten förlust anteckningar hjälper till att minska sannolikheten för att vara utnyttjat av samvetslösa entreprenörer.

•En slutliga diagnostiska steg varje pool ägare kan ta är att låta vatten nivå släpp i poolen till den punkt där den stannar på egen hand. Kom ihåg att pooler inte bör tömmas till mindre än 8" vatten i den grunda delen om råd av en professionell för att minska risken för skador till poolen. Vattennivån kan visa att där läckan kan vara, och där inte är det.

Var noga med att stänga av din pump om vattennivån sjunker förbi mynningen av skimmer eller equalizer porten för din skimmer att undvika köra det torra och överhettning det.

•Finding en läcka i din pool kan vara svårt och tidskrävande - för att inte nämna costsly. Att slutföra så många ursprungliga yests och reparationer som du kan kommer att bidra till att din pool mer prisvärda och njutbar. Inte varje läcka kan täckas i en kort hur artikel på pool läckor. Om du har slutfört alla steg i denna hur man och ändå inte kan hitta läckan i din pool kan du använda poolen läckan att hitta guide på www.findaleak.ca för att utforska mer leak detection test, tekniker och gemensamma problem som orsakar vattenförlust i simbassänger.

Tips & varningar

  • använda röd färg och droppat från gamla poolvatten test kit som en primitiv dye och applikator för dye tester
  • Var alltid försiktig i eller runt en pool