Hur man håller Pegboard krokar från kommer ut

Hur man håller Pegboard krokar från kommer ut

Piggplattor och peg krokar är en stapelvara i många hem garage som ett sätt att hänga verktyg och korgar. En av de vanligaste problemen är kroken kommer från bricka varje gång du tar bort ett verktyg eller objekt. Med tiden kan detta förstora peg hål, vilket gör det praktiskt taget omöjligt att hålla en krok i bricka. Kontrollera att du använder korrekt storlek styrelsen och krokar för de artiklar som du hänger. Nyckeln till att hålla pegboard krokar från kommer ut är att säkra botten av krokar mot styrelsen.

Instruktioner

•Installera ett plast zip knyt runt botten på bricka kroken. Infoga ena änden av zip slips i vänstra hålet närmast pegboard kroken och sedan mata den tillbaka genom rätt hål närmaste kroken. Ta tag i änden av slipsen med vass tång att dra igenom hålet vid behov. Sätt i slutet av zip slips i kortplatsen på den motsatta änden av slipsen och dra det åt ordentligt. Skär den överskjutande delen från slips med en mattkniv.

•Anslut en crafter limpistol. Installera en lim pinne i pistolen. Vänta 10 minuter för att pistolen att värma upp limmet. Lyft botten av peg kroken från bricka. Tryck in avtryckaren på att pistolen att applicera en sträng av limmet i bricka där kroken sitter. Sänka kroken, trycker det mot den varmt lim. Håll det där för 30 sekunder att låta limmet in.

•Sätt specialtillverkad plast peg lås. En peg låsa har en groove som passar över botten av peg kroken; i ändarna av peg låsa bifoga till närmaste hål på varje sida. Mät avståndet mellan centrerar av ett par hål och använda det mätningen vid köp av peg lås.

Tips & varningar

  • PEG låser och zip band finns på renovering centers.
  • Hobbybutiker och hobby butiker finns små lim kanoner och limstift.
  • Ju mindre den bricka hål, ju mindre krokar behövs och desto lättare vikt de kan hålla.