Hur man håller injekteringsbruk från sprickbildning

Det finns två huvudsakliga anledningar som injekteringsbruk sprickor. En anledning är att du använder fel typ av injekteringsbruk för jobbet. Väggen injekteringsbruk används för att fylla utrymmen som är mer än 1/8 tum, och golv (eller slipas) injekteringsbruk används för att fylla större utrymmen. Det andra skälet är att fogarna var felaktigt blandas när det var ursprungligen tillämpas. Ta din tid blanda din injekteringsbruk och få proportionerna rätt till att börja med. Ordentlig injekteringsbruk, ordentligt blandat, inte kommer att spricka.

Instruktioner

• Känn pulveriserad injekteringsbruk för klumpar eller hårda bollar av injekteringsbruk. Dessa anger att fogarna har absorberat fukt från luften. Alla hårda klumpar i fogarna måste tas bort. Använd en fine-mesh skärm till skärm din injekteringsbruk, om nödvändigt. Detta är sällan ett problem med nya injekteringsbruk från en nyligen öppnade fabriksinställning förslutna påse, men ofta är fallet om påsen har öppnats och återförslutas av en husägare.

•Pour en uppmätt mängd klumpfri injekteringsbruk pulver i en behållare, beroende på hur mycket du måste blanda injekteringsbruk. Blanda inte mer än 1/2 gallon av injekteringsbruk pulver i taget om du inte är erfaren, som bruket härdar i 30 minuter eller mindre.

•Lägg till vatten till injekteringsbruk, efter tillverkarens anvisningar exakt, baserat på mängden pulver du blandar. Rör om extremt väl. Mängden vatten blandat med din injekteringsbruk är avgörande för att hålla din injekteringsbruk från sprickbildning när det är torkat. Forma en liten mängd blandade injekteringsbruk i en boll---om bollen håller sin form, blandningen av vatten och injekteringsbruk är korrekt.

•Håll injekteringsbruk flötet i 45 graders vinkel när du drar det över brickorna för att ta bort eventuella överskott injekteringsbruk så att kanterna på flötet inte gräva ut injekteringsbruk från mellan plattor. Vrida ur din injekteringsbruk svamp så det är fuktig men inte blöt när rengöring överskott injekteringsbruk utanför ditt kakel. Den största orsaken till sprickbildning injekteringsbruk är för mycket vatten i fogarna när det tillämpas.

Tips & varningar

  • Ditt kakel behöver en absolut solid grund till att börja med. Om stiftelsen flyttar efter kakel och injekteringsbruk tillämpas, riskerar injekteringsbruk att spricka.