Hur man håller en Mock Orange träd blommar

Mock orange är tekniskt sett en buske men växer till minst 12 fot lång under ideala förhållanden och kan beskäras i trädet formation. Av den anledningen är mock orange ett populärt val för bonsai odling. Mock orange är infödd till stora delar av nordvästra USA

Instruktioner

•Mock apelsiner älskar solljus. Plantera ditt träd i ett soligt läge med bra dränering. Om du redan har en mock orange i ditt landskap som inte blommande ymnigt eller som är blommar bara en kort tid, tillåter se om beskärning andra träd i närheten mer sol att nå den. Om inte om andra åtgärder inte öka blossom produktionen och, att transplantera dina mock orange som en sista utväg.

• En av de bästa sätten att främja ditt träd att producera blommor nästa år är att beskära det ordentligt kort efter säsongen blommande, som, när det gäller mock orange idealiskt varar från början av mars till slutet av maj.

När blommar har upphört, rensa bort all död ved. Beskärning död ved kan göras praktiskt taget alla tider på året också. Därefter Beskär blommande grenar att strax över en lateral gren inom yttre silhuetten av kronan. Beskärning alla grenar till samma längd resulterar i en oönskad "pudel cut" utseende. Noggrant granska din mock orange från alla vinklar under beskärning för att se till att du gallring växten jämnt. Slutligen, ta bort alla grenar som verkar vara allt i fel riktning.

•Too mycket kväve i marken hindrar blomma produktion. Om din gräsmatta växer nära basen av din mock orange, klippa bort stycketorv från ett område lite större än kronan på trädet så att när du utfodring din gräsmatta med kväverika gödselmedel, du inte kommer också utfodring din mock orange. Om du misstänker att anläggningen har varit alltför befruktade med kväve, vatten bra med vanligt vatten och avstå från gödsling eller lägga till organiskt material i jorden runt plantan. Vi rekommenderar att din mock orange är kväve berövade för de flesta av blommande säsongen. Efter blomningen, kan anläggningen befruktas för att uppmuntra tillväxten av lövverket för att ge näring åt växten för nästa år.

Tips & varningar

  • Mock orange blad och blommor kan användas som en mild tvål genom att krossa dem och gnugga med lite vatten. Deras trä har traditionellt använts av indianer att mode pilar och snöskor bland annat.