Hur man gör naturliga franska avlopp

En fransk avlopp är ett dike fylld med sten och ett rör som används för att minska stående vatten och kontroll avrinning. En naturlig franska avlopp kan göras utan röret till göra det helt naturligt. En naturlig franska avlopp kommer att kräva ytterligare underhåll att hålla den från att bli igensatta med skräp som löv, rötter och gräsklipp. Ytterligare underhåll är dock inte mycket mer delaktiga som underhåller en fransk avlopp som har en pipa i grus eller krossade stenen.

Instruktioner

•Bestäm var att cirkulera vattnet vid bedömning av landskapet och har en hög poäng och lägre så att avloppet kan vara sluttande att flytta vatten från området som kräver dränering.

•Dig ett dike 18 inches till 2 fot djup och minst 18 inches bred från högsta punkt till den lägsta punkten. Diket kan vara böjd, men hålla kurvor mjuk eftersom vattnet kan bli instängda bakom skarpa kurvor. Låg 2 x 4 i diket och placera nivån på 2 x 4 att se till att det finns ett konstant nedåtgående betyg. Flytta 2 x 4 som du fortsätter gräva diket.

•Använd en tamper att kompakta marken längst ned i diket. Detta kommer för att säkerställa att grus eller krossad sten inte lösa in mjuka marken. Använd nivå för att kontrollera för nedåtgående nivå. lägga till eller ta bort mark som behövs för att skapa en slät botten till diket.

• Fyll diket med 4 till 6 inches av krossad sten eller grus, och packa stenen för att skapa en fast grund för att minska bosätter sig efter att helt fylla diket med sten.

• Fyll diket med krossad sten eller grus. Rake stenen på plats så det är jäms med marken.

Tips & varningar

  • Upprätthålla funktionen av det franska avloppet genom att hålla upp fria från skräp. Använd en lövblåsare att blåsa löv, gräsklipp och annat skräp från toppen av det franska avloppet. Övervaka och ta bort rötter från träd eller omgivande växter att förhindra rötterna från igensättning det franska avloppet och att minska prestanda.
  • När du använder en tamper på krossade stenen, bära ögonskydd skyddsglasögon eller glasögon att förhindra sten fragment från att orsaka ögonskador.