Hur man gör klocka rörelse rengöring lösning

Hur man gör klocka rörelse rengöring lösning

Klockan rörelsen är arrangemanget av kugghjul och hjul som körs en mekanisk klocka. Varje del samverkar med en annan, slutligen flytta händerna, klockspel och andra funktioner i tidmätaren. Förslaget delar producerar friktion som kräver tillräcklig smörjning. Över tiden samla även väl smorda rörelser smuts och damm som stör att fungera väl klockan rörelsen. Rörelsen måste rengöras med en särskilt preparerad klocka rörelse rengöring lösning.

Instruktioner

•Sätt 1-quart behållare i ett väl ventilerat utrymme. Häll oljesyra i behållaren. Om ren oljesyra är tillgänglig, Murphys olja tvål kan vara används ett substitut, eftersom det är i huvudsak samma ämne, och fungerar bra som ingrediens i klocka rörelse rengöring lösning.

•Lägg till aceton till oljesyra. Häll långsamt i ammoniumhydroxide i blandningen av oljesyra och aceton. Hälla inte för snabbt eller blandningen kommer splatter. Ammoniumhydroxide, 26 grad Baume, är en gemensam, kommersiellt tillgängliga preparat av ammoniak. 26 graden Baume hänvisar till styrkan i lösningen, och är lika med en lösning som innehåller ungefär 30 procent ammoniak.

•Let blandningen stå en stund efter tillägger ammoniumhydroxide. Klumpar av soap-liknande material kommer att börja visas på ytan av blandningen. Lätt Täck öppningen av 1-quart behållare. Inte försegla det lufttäta. Låt blandningen i behållaren i ungefär två timmar, eller tills klumpar har helt slagit sig ut in blandningen.

•Pour en gallon vatten i stora behållare. Tillsätt innehållet i behållaren 1-quart till stora behållaren att bilda klocka rörelse rengöringsvätska.