Hur man gör Gorilla lim Cure snabbare

Hur man gör Gorilla lim Cure snabbare

Gorilla lim är en särskilt tacky lim speciellt utformade för att göra olika typer av ytor håller sig till varandra. Företaget gör en mängd olika produkter, inklusive en trälim och en super lim, men deras bruksanvisningen är alla lika. Det finns dock flera steg som du kan ta snabba härdning av lim och se till att dina objekt hålla ihop i de snabbaste och mest effektiva sätt.

Instruktioner

•Om du fastställande en mugg eller en stol eller limning två slumpmässiga punkter tillsammans, instruktionerna är alltid samma. Bestämma var på dina två ytor behöver lim.

•När du har fastställt där limmet kommer att behöva gå, slipa försiktigt områdena med sandpapper. Gorilla Gule kommer att ha utan detta steg, det kommer att fästa bättre utan någon inblandning, och det kommer att bota snabbare.

•När du har slipat de två områdena som förberedelse för limmet, rengör dem båda med en våt trasa. Gorilla lim är vattentät, så det kommer att hålla om du placerar den på en fuktig yta, men det tar längre tid att bota. När du har rengjort ytan, se till att torka den med en annan trasa.

•När din ytor är beredda, limma dem tillsammans. En mycket liten mängd på endast en yta, och tryck sedan på dem tillsammans.

•Om du har fria händer, använda hushållspapper för att torka bort eventuella överflödigt lim som kommer från kopplingen. Tjocka ansökan kommer att förlänga din bota tid.

•Gorilla lim tar inte lång tid att torka, åtminstone vid beröring, men det rekommenderas att du vänta 24 timmar innan du lägger den på prov. Om du har följt instruktionerna ovan, kommer denna gång att kraftigt minska eftersom limmet inte behöver bekämpa fukt eller störningar från luftbubblor och detritus.

•Håll kopplingen i ett varmt och torrt område. Direkt tillämpning av värme, så från och med en bärbar värmare, kommer att minska tid det bota, men vara särskilt försiktig med överhettning ytorna och orsakar skador på dem. Hålla en värmare tillräckligt nära för att värma dem men inte göra lim eller ytor varma. Om du inte har en värmare, hålla ditt projekt i en varm, torr rum och använda en fläkt för att hålla luften cirkulerar.