Hur man gör ett fällbart trä loppmarknad tecken

Hur man gör ett fällbart trä loppmarknad tecken

Om du gör din egen trä loppmarknad tecken, gör det vikbara så du kan sätta bort prydligt för nästa års loppmarknad. Trä kommer att hålla upp till väder om du försegla ytan ordentligt, och du kan måla över gamla bokstäver om du behöver ändra ordalydelsen eller design. Du kan göra en enkel vikbar skylt genom att gå med två paneler tillsammans med några rejäla gångjärn. Måla bokstäver på båda sidor, och förbipasserande kommer att kunna se försäljning logga från båda håll.

Instruktioner

•Kapa ut två paneler av robust 1/2-inch plywood eller annan form av virke. En standardbredd för många tecken är 24 inches bred med en höjd på 36 inches.

•Prime båda sidor av varje panel med en exteriör oljebaserade wood primer, liknar den slutliga färgen i ditt tecken, med en 2 - till 3-tums pensel. Låt träet torka den rekommenderade tiden på paint kan.

•Paint de samma två paneler med en olja-base utomhusfärg, fortfarande använder 2 - till 3-tums pensel, arbetar med korn av trä. Täck igen med en annan päls vid behov efter torkning mellan rockar. Torka ordentligt.

•Placera två rumpa gångjärn mellan de två panelerna, med toppen av gångjärnet går precis utanför toppen av trä paneler. Markera deras placering med en penna. Skruva fast ena sidan av gångjärnen i insidan av den övre panelen och den andra sidan i den nedre panelen med hjälp av en borrmaskin. Upprepa för andra gångjärnet.

•Lägg till ordalydelsen till din skylt och ställa upp genom att öppna paneler på botten och står upp skylten.