Hur man gör en varmvattenberedare med en PVC rör

Att göra en varmvattenberedare av PVC-rör kommer att föra pizazz ditt landskap och är noga med att uppmärksamma åskådare. Du kan gräva ner röret och få upp vatten mitt i en rock trädgård, eller kan du lägga till en varmvattenberedare med en dimma maskin att ge en förhistorisk känsla till ditt landskap med tropiska växter. Du kan också lägga denna gejser mitt i din damm eller stor fontän för en touch av elegans.Efter lämpliga åtgärder kommer att säkerställa en framgångsrik arbetsmodell av en PVC pipe varmvattenberedare.

Instruktioner

•Measure längder behövs av PVC pipe och tillskuret med din bågfil. Längden beror på tillämpningen. För tillämpningen av denna artikel antar vi att en längd av fem fot.

•Glue PVC rör tillsammans för att din önskad layout. Se till att limma den del som blir geyser med en 90 graders vinkel mot mot himlen. Använda applikatorn som kommer med PVC lim och svabba ett tunt lager på utsidan av den manliga ansluter bit och på insidan av den kvinnliga ansluter bit. Tryck två stycken tillsammans och vrid halvvägs att sprida lim i skarven.

•Glue honan gängade änden på slutet som kommer att skruva i vattenpumpen och skärpa i pumpen genom att skruva på.

•Följ tillverkarens anvisningar på rörledningar vattenpumpen för att få vatten.

•Sätt och lim vent cap på slutet av geyser utgång för att lägga till spray och en mer naturlig geyser effekt. Slå på pumpen när du är klar och testa din nya skapelse.