Hur man gör en lätt Faux Rock för en bakgård

Hur man gör en lätt Faux Rock för en bakgård

Hypertufa är en process att göra, för hand, en faux rock som liknar tufa, som är vulkanisk bergart. Denna process skapar en lätt faux sten som kan vara någon form eller storlek. Du kan skapa många saker från denna metod och alla är långvariga och kommer inte frysa, smulas sönder eller spricka i extrem värme eller kyla. Det finns många recept för variationer i färg och konsistens av en faux rock. Dessa faux rock instruktioner omfatta grundläggande faux rock ingredienser för nybörjare.

Instruktioner

•Form kartonger till en allmän form av en faux rock. Fäst bitarna med silvertejp för att hålla formen. Du kan behöva klippa rutorna med sax eller krossa dem i en viss form.

•Kapa fjäderfä nät med avbitare och rum runt den yttre kanten av rutan form. Snipping fjäderfä nät med avbitare i rundad områden gör det möjligt att lägga bredvid fjäderfä nät i en rund form. Använda ösa tråd om nödvändigt för att hålla formen genom att fästa strimlor eller bitar av fjäderfä nät tillsammans.

•Lägg till 1 del Portlandcement blandas med sand, 1 del perlit och vermikulit och 1 del torv till en behållare. Pålagda kök gummihandskar och tillsätt vatten till mixen. Börja med en liten mängd vatten och lägga till en blandning som kommer att hålla varandra i handen, men när du krama det bara några droppar vatten kommer att rinna ut. Blanda med händerna lägga till vatten som du behöver och testa blandningen.

•Spread blandningen i formuläret faux rock med händer och tryck in fjäderfä nät form. Lägga till fler i vissa områden än andra för en ojämn yta. Låt ditt projekt torka i minst 24 timmar innan du utomhus så att den har skydd från regn och dagg som skulle lägga extra fukt till din faux rock. Rengör behållaren med vatten så det kan användas igen.

Tips & varningar

  • Använd en stor behållare för stora projekt så att du får plats att blanda ingredienserna väl. En liten behållare som en kaffe kommer att fungera för små projekt.
  • Ingrediens blandningen måste vara konsekvensen av keso för ansökan.
  • Cement blandningen börjar i ca 10 minuter och blir tjockare. Är det bäst att blanda objekt tillsammans så snabbt som möjligt skall vara förenligt.
  • Du kan färg blandning av ingredienser med betong fläcken eller färg, men kom ihåg att det kommer att torka flera nyanser ljusare än det verkar i vått tillstånd.
  • Du kan låta faux rock delvis bota och använt en sked, murslev eller skruvmejsel för att snida en distinkt form av något slag i faux berget.
  • Inandas inte Portlandcement mixen när du hälla det eller blanda det i sitt torra tillstånd.