Hur man gör en fästmarginal Vac med ett blad Vacuumn

Hur man gör en fästmarginal Vac med ett blad Vacuumn

Det enda som är värre än en massa blad i din trädgård är löv och skräp som bygger upp i rännor. Rengöring av rännor på ett hus kan vara krävande eftersom det kräver att flytta en stege otaliga gånger bara för att göra en sida. Utforma och genomföra en fästmarginal vakuum fastsättning på din leaf vakuum är relativt lätt. De verktyg och material som behövs för det här jobbet kan köpas på en hårdvara eller byggmaterial lagra och kan sättas ihop inom en timme.

Instruktioner

•Measure diametern på leaf's inlopp vakuumrör. Detta kommer att låta dig veta vad storlek PVC pipe förlängning att få.

•Placera PVC pipe och 2-foten flex röret tillsammans med ett koppel/reducering vid behov. Ditt flex slangar bör inte vara större än 1 1/2-inches i diameter eller ett hushåll Vakuumslang genomsnittlig diameter. Säkra två stycken tillsammans med en stor slangklämma att säkerställa rätt vakuum.

•Sätt hela församlingen till inlopp röret på din leaf vakuum. Använd en stor slangklämma för att skydda PVC f8orlängningen till leaf vakuum för korrekt sug.

•Starta leaf vakuum och kontrollera korrekt sug. Täta eventuella luckor i församlingen med silicon täta. Täta inte det församlingen att leaf vakuum inloppsslang direkt, om du inte vill att detta ska vara ett permanent inslag.

Tips & varningar

  • Om din leaf vakuum har en tillplattad ände på inloppsslang, kan du behöva avbröt den. Denna ovala form kan orsaka rännstenen städning sammansättningen inte att montera och/eller täta ordentligt. Denna församling kräver en helt cirkulär sektion för korrekt montering.
  • När du rengör rännor, är det alltid bra att ha någon "spotting" du på din stege. En spotter är någon som kommer att hålla stegen ordentligt på plats så att du kan manövrera bättre när du är upp på stegen. Underlåtenhet att ha en spotter kan resultera i stege deponering, vilket kan orsaka allvarliga skador och dödsfall.